ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Ο γυμνός βασιλιάς και το πολιτικό θρίλερ σε πράξεις 6...

= ‪ΤΕΤΑΡΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Ακόμα πιο εντατικά θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις του Νίκαρου με τον Μουσταφά αλλά και του Μαυρογιάννη με τον Ναμί, αφού σήμερα ο Μαυρογιάννης επιστρέφει από το εξωτερικό κανονικά στις συνομιλίες. Ναμί και Μαυρογιάννης θα έχουν, όπως μαθαίνω, καθημερινές, εντατικές συναντήσεις προσπαθώντας, όπως μου ειπώθηκε, "να κλείσουν τρύπες που μένουν από τις συνομιλίες Νίκαρου-Μουσταφά".

Η πηγή μου χαρακτήρισε ως "πολιτικό θρίλερ σε έξι πράξεις" τις εναπομείνασες συναντήσεις Νίκαρου- Μουσταφά επισημαίνοντας πως "δεν πρέπει να υποτιμούμε και την δουλειά που γίνεται στις συναντήσεις Μαυρογιάννη - Ναμί, ιδιαίτερα τις καθημερινές συναντήσεις που θα ακολουθήσουν στις οποίες θα συζητηθούν όλα σχεδόν τα θέματα - αγκάθια και το περιουσιακό".

Το σύνθημα του ΑΚΕΛ "ο βασιλιάς είναι γυμνός" κυκλοφόρησε πολύ νωρίς στο διαδίκτυο, μέσω κοινωνικών δικτύων.

Κάποιος βουλευτής το πόσταρε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η έντονη συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου... Ποιος;

Πάντως βουλευτίνα του ΑΚΕΛ αγχώθηκε πολύ που ο σύντροφός της βουλευτής πήρε την πρωτοκαθεδρία στα κοινωνικά δίκτυα και η ίδια "επιτέθηκε" όχι με ένα, ούτε με δύο αλλά με τρία ποστ για όλα τα θέματα που έθεσε στην Βουλή.
Όπως σχολίασε βουλευτής άλλου κόμματος: "Τελικά η αντιπαράθεση του ΑΚΕΛ με τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη ανέδειξε και την υποβόσκουσα εσωτερική αντιπαράθεση στελεχών του ΑΚΕΛ. Κάποια συνάδελφος φαίνεται πως δεν χωνεύει το γεγονός ότι κάποιος άλλος του κόμματός της εμφανίζεται πιο δυναμικός και επικριτικός από την ίδια"...

Η θέση που διατύπωσε οικονομικός συντάκτης μετά την πολύωρη συνεδρία της Βουλής συνόψισε την γενική εικόνα: "Εν αναμονή των απαντήσεων που θα δώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο Ορφανίδης, οι πολίτες διερωτώνται κατά πόσον η αγωνιστικότητα και των βουλευτών και όλων των άλλων θα εκτονωθεί με τις αντιπαραθέσεις και τις φωνασκίες και εκείνο που θα μείνει θα είναι άλλη μια νεκροψία της οικονομικής καταστροφής. Θα οδηγηθεί άραγε το θέμα ή κάποιες πτυχές του στον Γενικό Εισαγγελέα;"

Πολλά επενδύει η κυβέρνηση στην αυριανή υπογραφή της συμφωνίας με την Αίγυπτο. Στην ενημέρωση που έκανε (σε κλειστή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εμπορίου) ο Γιώργος Λακκοτρύπης, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα των τριών συμφωνιών με την Αίγυπτο αλλά και της εμπλοκής εταιρειών κολοσσών στον τρίτο γύρο αδειοδότησης.
Ποιος βουλευτής έθεσε θέμα να τεθούν οι συμφωνίες ενώπιον των βουλευτών ώστε να διευκρινιστεί κατά πόσον τα οφέλη θα πάνε στον κυπριακό λαό και όχι σε άλλους;

"Το ποτήρι ξεχείλισε" φέρεται να είπε ο Αρχηγός Ζαχαρίας όταν ενημερώθηκε για όσα είπε ο Φαίδωνας-Μις Μαρπλ της Πάφου για την Αστυνομία. Γι' αυτό και έδωσε οδηγίες για να εκδοθεί η ανακοίνωση - καταπέλτης κατά του δημάρχου Πάφου για τους χαρακτηρισμούς κατά της Αστυνομίας.
Όπως πληροφορούμαι για την ανακοίνωση ενημερώθηκε έγκαιρα και ο Ιωνάς, ο οποίος και συγκατένευσε...

Από τον Δήμο Πάφου μου ήρθε το σχόλιο ότι "ο Φαίδωνας άρχισε ήδη να δέχεται τις επιστροφές των μπούμερανγκ που ρίχνει και είναι καιρός οι επόμενες καταγγελίες του να έχουν ονοματεπώνυμα και όχι μόνο αόριστες καταγγελίες χωρίς μάλιστα να δίνει κατάθεση στην Αστυνομία".

Πηγή μου από την πριγκιπική αυλή με ενημέρωσε πως σε πρόσφατη σύσκεψη στελεχών αποφασίστηκε "η ενδυνάμωση και η ποιοτική αναβάθμιση των αναρτήσεων που γίνονται για το κόμμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης".
Όπως μου ανέφερε η πηγή μου μια συμβολή στην όλη προσπάθεια την είχε και η στήλη ύστερα από πρόσφατο σχόλιο.
Ευχαριστούμε, δεν κάνει τίποτα...

Πάντως οι ενδείξεις που έχω από τα ποστ του αγαπητού Άθω Αντωνιάδη δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικές. Τις προάλλες πανηγύριζε για το "#estrafiken". Όπως έγραψε: "Το #estrafiken κυριάρχησε χθες.Στην Γρ.Διγενή&αλλού #Estrafiken!! σε Πινδάρου,Λόφο,Εζέκια&αλλού, μα #Estrafiken πάλαι? Ακούστηκε παντού πάντως! @Nicholas Papadopoulos"

Ωστόσο εκλαμβάνω ως μια ένδειξη αυτοκριτικής το νέο tag που παρήγαγε προχθές ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα: "#επικίνδυνηΕλαφρότητα".


ΚΟΥΪΖ:
Ποιος εν ενεργεία δήμαρχος έχει διαμηνύσει στο ΑΚΕΛ πως "ό,τι και να γίνει θα είναι υποψήφιος" γι' αυτό καλά κάνει το κόμμα να το λάβει σοβαρά υπόψη στον προγραμματισμό του;

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X