ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#Pantopolio Ο καιρός, οι Κυρίες και τα κουτσομπολιά

Του Επίκουρου

Του Επίκουρου

Ο Θωμάς είναι πολύ προβληματισμένος την τελευταία βδομάδα. Ο άστατος καιρός έχει χαλάσει το mood των θαμώνων, οι οποίοι λατρεύουν τον μεσημεριανό ανοιξιάτικο ήλιο κάτω από τις λευκές σικ ομπρέλες του μαγαζιού. Με τέτοιο καιρό το τραπέζι Παμπορίδη δίπλα από το ταμείο αποκτά άλλο ενδιαφέρον. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια έχει μια μέρα της εβδομάδας όπου συναθροίζονται οι κυρίες και Κ κεφαλαίο της Λευκωσίας και μεταξύ καμπανίτη και μαλαγουζιας κουτσομπολεύουν αυτές που λείπουν. Αγαπημένη συζήτηση τις τελευταίες μέρες είναι το κυπριακό σε συνδυασμό με το mix and match που κάνει η Γιώτα Παπαδοπούλου ακροβατώντας μεταξύ Στασικράτους (max mara) και Μακαρίου (ZARA).

Εκ των κύριων μετόχων της Βάσος Ηλιάδης η κα Τερέζα είναι πλέον περήφανη μιας και στο κελάρι της εταιρείας έχουν προστεθεί νέες και σημαντικές ετικέτες οίνου και πνεύματος όπου θα κάνουν παρέα με το δοξασμένο Ροζέ Miraval των Brad Gelina. Η εταιρεία έχει φαίνεται πάρει πολύ σοβαρά την επένδυση της στα ποτά και ανακοινώνει συνεχώς νέες αξιόλογες μάρκες. Ολα αυτά βέβαια αφού έφυγε το Grants προς τους συντρόφους της Λαϊκό Cosmos μαζί με τα Bacardi Martini.

Σε ένα άλλο τόνο ενέκρινε τελικά η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα τον διορισμό του πρώην χρηματιστή Γιάννη Μάτση στην θέση του CEO της Ελληνικής Τράπεζας. Με ενδιαφέρον αναμένει το προσωπικό πώς θα εξελιχθεί η σχέση του με την κυρία Πρόεδρο η οποία είναι και ο οιονεί CEO εδώ και δύο χρόνια. Οι κακές γλώσσες λένε πως όταν τελειώσει αυτός ο κύκλος στην Τράπεζα θα πρέπει να γράψει κάποιος πως η Ελληνική έχασε την ευκαιρία να γίνει σε μια νύχτα το 2013 η μεγαλύτερη τράπεζα του τόπου.

Σε ένα άλλο επιχειρηματικό μέτωπο, κάτι ψήνεται φαίνεται στο δικαστικό σύστημα με τις συνεχείς καταγγελίες από τον Λουκή Λουκαΐδη και τον μεγαλοδικηγόρο Παύλο Αγγελίδη. Οπως είπε πρόσφατα στο παντοπωλείο ένας καθηγητής πανεπιστημίου της μητέρας πατρίδας, "όπως πάτε σε αυτό τον τομέα θα σφάξετε και την αγελάδα που αρμέγετε...".

Προχωρά φαίνεται με ίδια κεφάλαια προς το παρόν, η μαρίνα Αγίας Νάπας η οποία λέει πως πούλησε το 30% του πρώτου πύργου διαμερισμάτων. Οσοι πάντως έμαθαν τα χούγια του Αιγύπτιου επενδυτή έχουν να λένε πως δεν θέλει να ακούσει για Ελλάδα και έλληνες συμβούλους. Λογικό αφού έχασε σχεδόν ένα δισ. στην χώρα από τις επενδύσεις του στις τηλεπικοινωνίες.

Τέλος, σε τράπεζα του τόπου είναι έξω φρενών με πολιτικό αρχηγό - που δεν είναι θαμώνας του μαγαζιού - ο οποίος έφερε στο κοινοβούλιο νομοσχέδιο κομμένο - ραμμένο στην NPL υπόθεση του... Το θέμα αναμένεται να έχει συνέχεια με ενδιαφέρον.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Επίκουρου

Σχόλια αναγνωστών

Το γλωσσάρι της αλήθειας

«Ορθός και εύστοχος »
Στάθης  |  16:31

Κατάθεση εγγράφων δέχεται η Ερευνητική για τον Συνεργατισμό

«Aς ελπίσουμε ότι θα δούμε κάτι το καινούργιο και ... αποκαλυπτικό! »
knak  |  13:14

Το γλωσσάρι της οργής

«Κι εσείς κύριε Απόστολε Κουρουπάκη, το βιολί σας. Η προσπάθεια για εμπέδωση του Γλωσσαρίου από τους ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  12:31

Ενα βακτήριο απειλεί να γίνει σούπερ ιός

«Παρακαλώ να επισημάνετε στο συγγραφέα ότι άλλο ιός άλλο βακτήριο! Καμμία σχέση. Έλλειψη βιολογικού ...»
Αντώνιος Κριμιτζας  |  01:29

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση