ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Τα στρατόπεδα του Προεδρικού και το Ταχυφαγείο του ΔΗΚΟ...

= ΤΡΙΤΗ 06 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Χαμός έγινε χθες με όσα αποκάλυψε η στήλη. Από τις αντιδράσεις που έφθασαν κοντά μου διαπίστωσα ότι θορυβήθηκαν πολιτικοί, υπουργοί, υποψήφιοι υπουργοί, σύζυγοι υποψήφιων υπουργών, δημοσιογράφοι (!) και άλλοι...

Η λίστα πάντως αναπαράγεται με προσθήκες και αφαιρέσεις αναλόγως γούστου και αντιπαθειών, σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ. 

Aν και λυπούμαι για την ταλαιπωρία που προκάλεσα σε κάποιους, η λίστα μου συντάχθηκε από πολύ καλές πηγές. Και ασφαλώς δεν έχω καμιά σχέση με άλλες λίστες. Ο καθένας έχει φαίνεται και την δική του!  Αν κάποιοι υπουργοί θέλουν να μείνουν στο χέρι τους είναι (ή όχι;) κι αν κάποιοι θέλουν να φύγουν στο χέρι τους επίσης είναι (ή όχι;). 

"Το σίγουρο ένα είναι", μου λέει ο αξιόπιστος κύριος Πάμπος, από τον λόφο της εξουσίας: "ο Νίκαρος τα βλέπει όλα και γελά. Και ξέρετε γιατί; Γιατί μονάχα εκείνος ξέρει!"...

Πάντως μου αποκάλυψε πως τα στρατόπεδα γύρω από τον Νίκαρο όχι μόνο υπάρχουν και... αντιστέκονται αλλά και διασκεδάζουν! "Για να σκεφτείτε τα επινίκια τα γιόρτασαν σε διαφορετικά μέρη!" μου είπε και αποκάλυψε ότι "μοιράστηκαν άλλοι στο Murphy's και άλλοι στο City Pride!" "Ούτε τα επινίκια δεν μπορούν να γιορτάσουν μαζί!" σχολίασε ο κύριος Πάμπος ο οποίος επίσης... ξέρει!

"Μην βάλετε ονόματα ποιοι ήταν που, αφήστε το στη φαντασία των αναγνωστών", μου είπε. 

Στην ερώτησή μου με ποια ομάδα βρέθηκε ο μεγάλος αρχηγός Αβέρωφ, η απάντηση ήταν άμεση: "Μα δεν έχει πρόβλημα να είναι και με τους δύο, μην σας πω πως τα καταφέρνει να το κάνει και σχεδόν ταυτόχρονα! Εξάλλου και οι δύο ιδιοκτήτες είναι φίλοι του".

Εάν διερωτάστε που γιόρτασε τα επινίκια ο Πρόεδρος, σας αποκαλύπτω πως βρέθηκε ψες με φίλους του στο Παντοπωλείο. Δεν λέω όμως τίποτε άλλο γιατί δεν θέλω φασαρίες με τον Θωμά. Διαβάστε το υπόλοιπο γκόσιπ  αύριο στη στήλη του...

 

- Τελικά θα αλλάξει όνομα το ΔΗΚΟ

Κάποιοι διέδιδαν χθες μετά το "ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε" των αποβολών ότι παίζουν δύο ονόματα: "Νέα Ένωση Κέντρου" και "ΔΗΚΟ Ουγκάντας"!

Ποιοι... διέρρευσαν τα ονόματα; Δύο στελέχη από τα ψηλά δώματα του πριγκιπάτου. Όταν τους υπέδειξα πως "παρόλα τα προβλήματα χιούμορ υπάρχει", μου απάντησαν "δυστυχώς δεν είναι χιούμορ, είναι αποτύπωση της στυγνής πραγματικότητας".

Όπως μου σχολίασαν "με τις ενέργειες του πρίγκιπα που την είδε σουλτάνος και εσχάτως... Μουγκάμπε, το κόμμα αδειάζει". "Φοβόμαστε ότι σύντομα θα το μετατρέψουν σε νέα Ένωση Κέντρου του 4% και δεν αποκλείεται στο Dejavu που ζούμε να δούμε να εκδίδεται ξανά και ο Κήρυκας του Τάσσου", συμπλήρωσαν. 

Πάντως το άλλο ΔΗΚΟ δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ακούω πως ο... αστικός μύθος Μάριος Καρογιάν ετοιμάζει την δική του θεαματική έξοδο μαζί με τους στρατηγούς αλλά και τις... στρατηγίνες του!

 

- Η Αντιγόνη το κανόνι άρχισε τις κανονιές αλλά απ' όσα μαθαίνω, την μεγαλύτερη την κρατάει για το τέλος...

 

Ένα παλαιό ΔΗΚΟϊκό στέλεχος περιέγραψε χθες την διαδικασία εξπρές των τελευταίων ημερών από το Πειθαρχικό του ΔΗΚΟ ως... ταχυφαγείο! "Έβαλαν γυαλιά και στα Macdonalds!" ήταν η ατάκα του και διερωτήθηκε σε ποια άλλη χώρα αυτοί που παίρνουν την απόφαση να δικάσουν κάποιον κάθονται και στην έδρα του δικαστή. "Ούτε στην Ουγκάντα!" αναφώνησε και πρόσθεσε: "πώς τα σκέφτηκαν, δικηγόροι μάλιστα, με αντινομικές αλχημίες να καθαρίσουν τόσους πολλούς μέσα σε τόσο λίγες ημέρες; Έδωσαν στους κατηγορούμενους το Σαββατοκυρίακο των εκλογών για να ετοιμάσουν τις απολογίες τους και να βρεθούν τη Δευτέρα στο Εκτελεστικό, σόρι στο Πειθαρχικό" έλεγε και κατέληξε: "Τέτοια μαζική εκτέλεση έχει να δούμε από τον δεύτερο παγκόσμιο! Τελικά είναι πολλά τα Dejavu και καθόλου Νέα η Στρατηγική!"

 

Για την εν εξελίξει σφαγή στο ΑΚΕΛ θα σας πω τελικά αύριο (σόρι κυρία Γιαννούλλα, η επικαιρότητα βλέπεις...). Μαζί με αυτά και ένα σενάριο που επηρεάζει Κωστάκη και Οδυσσεά...

 

Μείνετε συντονισμένοι!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«" Οι συνολικές εξαγωγές ανήλθαν σε €3 δισ, αύξηση 53% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2017 (€1 δισ. ...»
Χρίστος  |  17:42

Στα 3,1 δισ. ευρώ μειώθηκε το εμπορικό έλλειμμα στην Κύπρο

«Έλεος.... "Οι εισαγωγές από τον υπόλοιπο κόσμο ανήλθαν σε €171,7 δισ, αύξηση 6,4% σε σύγκριση με ...»
Χρίστος  |  17:38

Επίθεση Αλβανών χάκερς στην ιστοσελίδα της, καταγγέλλει η Αλληλεγγύη

«Το σχόλιο του Ντόμπρος Κελαήδης για τους Αλβανούς στην Κύπρο έχει αφαιρεθεί, γιατί χαρακτηρίστηκε από ...»
Γιάννης Αδειλίνης, online editor «K»  |  13:40

#PoliticsBlog Τα X-files της Χρυσταλλούς, τα ΜΕΔ και τα συρτάρια

«Ποδκιάντροπη τελικά και αυτή η άριστη των αρίστων.»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  12:41

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση