ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#PoliticsBlog Το ραντεβού με τον Πούτιν και ο νέος... Τάσσος

= ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Του Ονασαγόρα

Του Ονασαγόρα

Υπέρ του πρίγκιπα Νικόλαου δουλεύει το κατοχικό καθεστώς, σύμφωνα με εκτίμηση συμβούλου του Νίκου Αναστασιάδη. Οι τελευταίες ενέργειες του καθεστώτος εναντίον των εγκλωβισμένων δίνουν, σύμφωνα πάντα με τον σύμβουλο, "πάσα" στον Νικόλα Παπαδόπουλο να προωθήσει τα επιχειρήματά του. Επιπλέον η στάση του Μουσταφά να μην τοποθετείται ξεκάθαρα και κατηγορηματικά εναντίον των αποφάσεων της ψευδοκυβέρνησης, εκτιμάται επίσης ως επιβεβαιωτικό της πολιτικής Παπαδόπουλου.
"Μόνο ένα τρόπο έχει να αντιδράσει ο Αναστασιάδης στο σκηνικό που διαμορφώνεται. Να γίνει πιο... Παπαδοπουλικός ακόμα και από τον Τάσσο!" ανέφερε χθες ο σύμβουλος και προειδοποίησε πως αυτό θα το δούμε να συμβαίνει και σύντομα μάλιστα.
"Εξάλλου οι Τούρκοι δεν του αφήνουν και άλλα περιθώρια με όσα αποφασίζουν και πράττουν", πρόσθεσε.

Από την πριγκιπική αυλή ακούω ότι ο Νικόλας "δεν κάθεται στιγμή". "Το πόσες γνωριμίες έχει κάνει αυτές τις μέρες μπορεί άνετα να προταθεί και ως ρεκόρ γι το Γκίνες" μου είπε η πηγή μου, προσθέτοντας πως καθημερινά βρίσκεται ενώπιον νέου ακροατηρίου (ορισμένες φορές και δύο και ίσως και τριών) σε ολόκληρη την Κύπρο". Σήμερα, όπως με ενημέρωσαν θα επισκεφθεί τους ανθρώπους του πόνου και τα παιδάκια στο Μακάρειο Νοσοκομείο αλλά θα δώσει ιδιαίτερη σημασία στη συνομιλία που θα έχει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό...

Οι πρώτες αιχμές για την αποτελεσματικότητα του επιτελείου του Σταύρου Μαλά ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες από στελέχη του ΑΚΕΛ. Όπως με ενημέρωσε η κυρία Γιαννούλλα η οποία, ως γνωστόν, ακούει όλα όσα ψιθυρίζονται στους διαδρόμους του κόμματος και ακόμη περισσότερα, γνωστό στέλεχος διερωτήθηκε "ποιος συντονισμός υπάρχει από τους επιτελάρχες τη στιγμή που άλλα λέει ο Σταύρος και άλλα ο Άντρος".

Σύμφωνα με την κυρία Γιαννούλλα στη συζήτηση σε πολύ κλειστό κύκλο στελεχών ακούστηκε και το: "Ακόμα ένα τέτοιο ρεζιλίκι να πάθουμε και τα όσα θαυμαστά ζήσαμε με τον Σπανό θα τα ξαναζήσουμε στο δεκαπλάσιο". Το στέλεχος υποστήριξε πως και οι πολιτικοί αντίπαλοι αλλά και τα μέλη του ΑΚΕΛ παρακολουθούν με άγρυπνο μάτι τις κινήσεις και της ηγεσίας και του Μαλά και πολύ δύσκολα συγχωρούν. "πλέον"...

Ποιος πολιτικός αρχηγός έτριβε χθες τα χέρια του όταν διάβασε την ανακοίνωση του Οδυσσέα-Τσακ Νόρις ότι "οι αποφάσεις της κυβέρνησης Αναστασιάδη και οι χειρισμοί των τελευταίων 4 χρόνων στη διαχείριση απορριμμάτων μας έχουν καταστήσει έρμαιο των ορέξεων ιδιωτικών μονοπωλίων;"

Από τον Λόφο της Εξουσίας ένα πουλάκι μου σφύριξε πως χθες συζητήθηκε έντονα το ενδεχόμενο να εκδοθεί επίσημη απάντηση στον Οδυσσέα - Τσακ Νόρις. Κάτι που δεν αποκλείστηκε και αν θα γίνει θα είναι σήμερα-αύριο...

Στην Μόσχα θα βρεθεί στα τέλη Οκτωβρίου ο Αναστασιάδης για να τα πει με τον καλό του φίλο Βλαντιμίρ Πούτιν.
Η επίσκεψη γίνεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή και για τη διεθνή πολιτική κατάσταση και για το Κυπριακό και βεβαίως για την πολιτική καριέρα του ίδιου του Αναστασιάδη.
Σχολιάζοντας χθες την επίσκεψη γνωστός πολιτικός της Λευκωσίας έθεσε και ένα ερώτημα: "Λέτε ο Νίκαρος να μας επιστρέψει με κανένα S400 τώρα που ο Πούτιν φαίνεται να έχει Sales;"...---------------

*Στο νοητό σταυροδρόμι της εξουσίας της Κύπρου ο Πρόεδρος ξεκινά την ανάβασή του από τον πάτο του πηγαδιού των τειχών στην οδό Ομήρου που διαπερνά τον πολιτικό μας βουλευτικό πολιτισμό εντός του παρηκμασμένου πολυπολιτισμικού κήπου, για να ανέβει με κακουχίες ιερομάρτυρα τον Λόφο της Σεβέρη,ξαποσταίνοντας για λίγο από τα πολεμικά παίγνια υπό το θλιμμένο βλέμμα του υπό απόκρυψη τις νύχτες Κυριάκου Μάτση. Όταν όμως ο λόφος καταληφθεί, είτε συγκυριακά είτε από τακτική μαεστρία, τα λάφυρα είναι μεθυστικά. Τον κατήφορο της επιστροφής στην οδό Ομήρου δεν τον επέλεξε ποτέ κανείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Ονασαγόρα

Σχόλια αναγνωστών

Α. Νεοφύτου: Η Άγκυρα να λάβει τα μηνύματα των Βρυξελλών

«Ο ίδιος πήρε το μήνυμα ότι δεν τον θέλουμε αρχηγό του κόμματος? »
ΑΚΑ  |  10:34

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Για πιο ταγκο και κουρουφεξαλα μιλα ο κασουλιδης οταν ποσω απο τους χορευτες κατευθυνουν τα βηματα ενα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:24

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Για πιο ταγκο και κουρουφεξαλα μιλα ο κασουλιδης οταν ποσω απο τους χορευτες κατευθυνουν τα βηματα ενα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:24

Ι. Κασουλίδης στην «Κ»: Hρθε η ώρα για το ταγκό της λύσης

«Για πιο ταγκο και κουρουφεξαλα μιλα ο κασουλιδης οταν ποσω απο τους χορευτες κατευθυνουν τα βηματα ενα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  09:23

Politics Blog: Τελευταία Ενημέρωση

X