ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

#Pantopolio Μεγάλες επενδύσεις στο Μιτσερό

Ο Θωμάς την επομένη των εκλογών απουσίαζε από το μαγαζί.

Του Επίκουρου

Του Επίκουρου

Κάποιος λογικά σκεπτόμενος θα θεωρούσε πως θα ήταν πρωινός – πρωινός για να ετοιμάσει την σάλα όπου θα γινόντουσαν οι ζυμώσεις για το νέο Υπουργικό, και όχι μόνο. Προφανώς ο Θωμάς ήξερε πως όσοι θα πήγαιναν για να πιάσουν καρέκλα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Ξενοδόχος... Νίκος Αναστασιάδης γιόρτασε τα επινίκιά του με προσωπικούς φίλους στου Θωμά το βράδυ της Δευτέρας. Εκεί ακούστηκαν διάφορα στο τραπέζι, ειδικά προτάσεις για υπουργούς που θα σοκάρουν αν βγουν προς τα έξω. Ο Θωμάς υποσχέθηκε στη secret service (ουπς) πως δεν θα διαρρεύσει τίποτα και εμείς τον τιμούμε.

Απλά αναφέρουμε πως ο Πρόεδρος έφαγε λιτά, ήταν αποκαμωμένος και ήπιε λίγο κόκκινο κρασί. Σεμνά και ταπεινά θα έλεγε κάποιος. Ένα τραπέζι παραδίπλα σιγομουρμουρούσε «ελπίζουμε και το επιτελείο της Λεμεσού να γιόρτασε σε τέτοιο ύφος». Σε τέτοιο ύφος πάντως δεν γιόρτασαν κάποιοι από το επιτελείο το βράδυ των εκλογών όπου η πρώην τραπεζίτης Ειρένα Γεωργιάδου άνοιγε σαμπάνιες και έλουζε θαμώνες. Κάποιος που έτυχε να λουστεί τη σαμπάνια έστειλε sms σε υψηλό αξιωματούχο του ΔΗΣΥ: «Ελπίζουμε να λουστούμε μόνο σαμπάνιες και όχι την Ειρένα». «Ελήφθη» ήταν το απαντητικό sms που έλαβε σε χρόνο dt.

Πανηγυρισμούς είχαμε και στα σπίτια των σουπερμαρκετάδων αφού με την επανεκλογή του Αναστασιάδη θα παραμένουν ανοικτά τις Κυριακές. Ενώ η ζιβανία έρεε και στην ορεινή Πάφο αφού με το 56% θεωρούν σίγουρο τον δρόμο που θα συνδέσει το αεροδρόμιο με το Στρουμπί. Δύσκολο ο Οδυσσέας να κάνει τα γνωστά παιχνίδια απέναντι στο 56%, έλεγαν στο καφενείο μεγάλου χωριού. Το τραπέζι το κέρασε το «άλλο ΔΗΚΟ» εκείνο το βράδυ με προεδρική εντολή.

Στα έργα που θα προχωρήσουν με την επανεκλογή κατέγραψε πριν λίγες μέρες στον Θωμά υπουργός από αυτούς που αποφασίζουν: Μουσείο Λευκωσίας, Πινακοθήκη στο νυν Υπουργείο Εσωτερικών, δρόμος αεροδρομίου Πάφου – Στρουμπί, αναδιαμόρφωση παλιού Γ.Σ.Π, μαρίνα Πρωταρά, μαρίνα Πάφου, ενώ σίγουρα θα προχωρήσει η Λίμνη Σιακόλα και η ήπια ανάπτυξη του Ακάμα. «Αυτά σε συνδυασμό και συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα», είπε ο Υπουργός.

Και οι υπουργοί; Ρώτησε γνωστός αριστερός θαμώνας τον Θωμά χθες. «Οσοι είχαν πάρει χαμπάρι πως ο Αναστασιάδης είναι σαν το γραμματόσημο που όσο το φτύνεις κολλά να ξέρουν πως αυτά ήταν της πρώτης πενταετίας», απάντησε ο πιο γνωστός ταβερνιάρης. Οσοι πουν πως "έχουν κουραστεί" ή "έχουν ολοκληρώσει το έργο τους" θα παραλάβουν ένα κούσπο με την υπογραφή του Προέδρου στην έξοδο του Προεδρικού. Είπε ο Θωμάς. Κάτι θα ξέρει αυτός.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Διαβάζονται σήμερα

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Επίκουρου

Σχόλια αναγνωστών

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Γιάννο, τον τύπο τον διαβάζω εδώ και καιρό. Είναι φανατικά οπαδός της άρνησης και του αντιακελισμού, ...»
ΧΧΧ  |  10:21

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Και αφού έχει την μαγική και εύκολη συνταγή ο Άντρος και αφού θεωρεί ότι έχει έρισμα στους Τουρκοκύπριους, ...»
Γιώργος  |  10:07

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Σε άλλη χώρα του κόσμου το ΑΚΕΛ μετά το κάζο της οικονομικής καταστροφής που έφερε στον τόπο, θα είχε ...»
Ανώνυμος  |  10:00

ΓΓ ΑΚΕΛ: Αποφεύγει να συζητήσει ουσιαστικά ζητήματα του Κυπριακού ο Πρόεδρος

«Knak, με τα λίγα λόγια που γράψατε, χαρακτηρίζεστε από ένα έντονο φανατισμό, αυτός ο ίδιος που είναι ...»
Yiannos  |  09:50

Το Παντοπωλείο: Τελευταία Ενημέρωση