ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κάποιος ψεύδεται… μας δουλεύουν ψιλό γαζί

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν σε τούτο τον άμοιρο τον τόπο. Τόσο περίεργα που κάποιοι δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να «παίξουν» με την προσωπική υγεία του κάθε ατόμου. Πόσω μάλλον δε να παραπληροφορήσουν την κοινή γνώμη, λέγοντας ο ένας «μαύρο», ο άλλος «άσπρο» για την ίδια ακριβώς περίπτωση.

Συγκεκριμένα, στον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Δόξα μαθαίνει η κοινή γνώμη μέσω του ρεπορτάζ της Cytavision ότι ο ποδοσφαιριστής Μάριος Αντωνιάδης έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, αφού πρώτα κτυπήθηκε από αντικείμενο που έριξαν οπαδοί της ομάδας του. Δύο μέρες αργότερα και αφού το θέμα απασχόλησε ευρέως την κοινή γνώμη, ο ΑΠΟΕΛ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του παρουσίασε δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος ισχυρίζεται ότι η αιτία της αλλαγής του ήταν καθαρά λόγοι υγείας, ζαλάδας και τάση εμετού συγκεκριμένα.

Ωπ!!! Κάπου εδώ, όλοι εμείς πιανόμαστε κορόιδα. Γιατί, όπως και να έχει, ανεξαρτήτως ποια είναι τα ακριβή αίτια της αλλαγής του Αντωνιάδη, είναι δεδομένο ότι μια από τις δύο μεριές λέει ψέματα, μη σεβόμενη κανέναν και τίποτα.

Και δεν μιλάμε για τα παιδιά της γειτονιάς, τον Κωστή ή τον Πανίκκο… Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού και τον ημι-κρατικό οργανισμό που δικαίως θεωρείται ο μεγάλος χορηγός του πρωταθλήματος.

Βέβαια, ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, ωστόσο, είναι η Cytavision που έχει μείνει εκτεθειμένη, αφού εκ μέρους της δεν υπήρξε καμία αντίδραση ως προς την τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ, η οποία εμμέσως πλην σαφώς διαψεύδει το ρεπορτάζ των εργαζομένων της.

Η μόνη αντίδραση που υπήρξε προήλθε μέσα από παρασκηνιακές στήλες του ηλεκτρονικού Τύπου που έφεραν ανθρώπους της ομάδας του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα τον γιατρό Σχίζα να δίνει την πληροφορία περί ρίψης αντικειμένου.

Με αυτά και με αυτά, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο «ψεύτης» δεν σέβεται ούτε και τον ίδιο τον εαυτό του, πόσω μάλλον όλους εμάς που περιμένουμε από μεγάλους οργανισμούς τιμιότητα και ειλικρίνεια.

Αυτή, δυστυχώς, είναι η πραγματικότητα σ’ αυτό το νησί. Ψέματα, λαμογιές και ό,τι είναι δυνατό για να σώσει ο καθένας το τομάρι του. Ακόμη περιμένουμε αντίδραση από τον Οργανισμό που ξοδεύει εκατομμύρια για να προβάλει το show του κυπριακού ποδοσφαίρου… Ούτε και πρόκειται, όμως, να συμβεί…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X