ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:14
 

Μεγαλειότατε…

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι στα ποδοσφαιρικά, και όχι μόνο, στέκια, ακούγονται πράματα και θάματα ως προς τι συμβαίνει στα παιχνίδια του Β΄ γκρουπ.

Ο κόσμος σιγοψιθυρίζει λέγοντας ότι κάποια άτομα εδώ και χρόνια διαμορφώνουν αποτελέσματα και ανάλογα στοιχηματίζουν. Επί τούτου προκύπτουν αποτελέσματα που μόνο δύο δεκάχρονοι μπορεί να διαμορφώσουν όταν ανταγωνίζονται στο play station.

Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να χαλάσω την ηρεμία σας, ούτε και να σας εκτροχιάσω από την ιερή αποστολή που αναλάβετε για να σώσετε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά είναι πολλοί που ισχυρίζονται ότι κάποιοι εκ των προέδρων μαγειρεύουν αποτελέσματα για να μπορούν έτσι να ελέγξουν ποια ομάδα θα πέσει στη Β΄ κατηγορία. Έχουν, μάλιστα, πολλά παραδείγματα ν’ αναφέρουν και ισχυρίζονται ότι κατά το παρελθόν έχουν θυματοποιηθεί πολλές ομάδες.

Μάλιστα, στην κουβέντα λένε ότι ομάδες μεταμορφώνονται όπως το ασχημόπαπο σε πανέμορφο κύκνο. Ομάδες δηλαδή που σέρνονταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, παίρνουν μια τέτοια δυναμική που η Γιούβε του Μπουφόν μοιάζει με ορεκτικό στην κυπριακή κουζίνα. Ταλαττούρι ένα πράγμα.

Δεν θέλω να γαργαλήσω το στομαχάκι σας ούτε και να ερεθίσω την όρεξή σας αλλά, αγαπητέ «βασιλιά» Κουτσοκούμνη, είναι το λειτούργημα που επιτελώ που με αναγκάζει επίσης να σας μεταφέρω ότι η προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια του Β΄ γκρουπ μοιάζει με σύναξη πιγκουίνων στη Μεσόγειο.

Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν υιοθετώ όλες αυτές τις κακεντρέχειες και γενικότερα τις φήμες που πάνε και έρχονται αλλά είμαστε αναγκασμένοι να μεταφέρουμε κάποια πράγματα που λέγονται πίσω από την πλάτη σας.

Προς Θεού μη δώσετε πολλή προσοχή γιατί θα θέσετε σε κίνδυνο την αξιοπιστία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που με το δικό σας μοναδικό τρόπο προστατεύετε. Κάτι τέτοιο θα ήταν έγκλημα προς το άθλημα το οποίο υπηρετείτε με πίστη και αφοσίωση από τον περασμένο αιώνα.

Μεγαλειότατε, συνεχίστε όπως ακριβώς ξεκινήσατε. Όλα αυτά μάλλον αποτελούν προϊόν φαντασίας αρρωστημένων μυαλών.

Σε καμία περίπτωση μη χαλάτε τη ζαχαρένια σας. Το μεγαλειώδες σχέδιο διεξαγωγής πρωταθλήματος που εκπονήσατε ζει και βασιλεύει. Όπως και η μεγαλειότητά σας!

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Μάθαμε ότι...

Διαφθορά...

Φίμωση... παντού

Κάρτα... παράγοντα

Σχόλια αναγνωστών

Θέλει συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο ο Μάριος Καρογιάν

«Ο Νόμος που διέπει το όλο θέμα είναι ξεκάθαρος ότι ένας κομματικός σχηματισμός πρέπει να έχει εκλέξει ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  13:08

Στην Τράπεζα Κύπρου για διακανονισμό καλούν τα μέλη τους οι Αξιόγραφοι

«Mάσιαλλα για διακανοσμό!!! Οι αξιόγραφοι της Λαϊκής Τράπεζας ερρίφθησαν στον κρεμμό ακόμη μια ...»
ΑΚΑ  |  10:15

Εμφύλιος στον ΠΙΣ λόγω ΓεΣΥ

«Ώσπου βρίσκεται στα ινία το ππαραδόπιστο Δ.Σ. του ΠΙΣ, ΓΕΣΥ δεν θα δούμε!»
knak  |  09:59

Τρέχουν να προλάβουν για το χαλλούμι

«Γιά πρώτη φορά όλοι αυτοί οι ανεπαρκέστατοι Μανδαρίνοι εργάζονται γία λίγες ώρες γιά να δικαιολογήσουν ...»
Θεοχάρης Θεοχάρη  |  09:34

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X