ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 10:58
 

Παγκόσμια πρωτοτυπία… μία ακόμη

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Ωραία τα έφτιαξαν πάλι οι σοφοί. Τότε με άρθρο μας στα τέλη Αυγούστου είχαμε επισημάνει την ηλιθιότητα στην οποία προέβησαν, ν’ αναβάλουν τα παιχνίδια πρωταθλήματος των «ευρωπαίων», αναφέροντας ξεκάθαρα ότι μια τέτοια απόφαση υποτιμά το ίδιο το προϊόν το οποίο διαχειρίζονται. Το πρωτάθλημα δηλαδή.

Ένα πρωτάθλημα, ο βαθμολογικός πίνακας του οποίου θα διαμορφωθεί στη σωστή του μορφή τον Φεβρουάριο! Μέχρι τότε δεν θα γνωρίζουμε τις θέσεις των ομάδων… και νομίζω ότι και αυτό καταγράφεται ως μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία εκ μέρους της Ομοσπονδίας.
Κοιτάζουν και ξανακοιτάζουν πια το καλεντάρι και δεν υπάρχουν μέρες να προγραμματίσουν τα παιχνίδια. Η κατάρρευση της έννοιας του επαγγελματισμού. Ή καλύτερα, πιο ερασιτέχνης πεθαίνεις.

Άσε κιόλας που ενδεχομένως ν’ αναβληθούν και κάποια άλλα παιχνίδια για διάφορους λόγους. Στην Κύπρο είμαστε, εδώ αγωνιστικές αναβάλλονται για βομβιστικές επιθέσεις κατά παραγόντων του ποδοσφαίρου. Δεν ξέρεις με λίγα λόγια… από πού θα σου έρθει.

Το γεγονός ότι κάποιες ομάδες αγωνίστηκαν στο χρονικό σημείο που προέκυψε μέσα από την κλήρωση του καλοκαιριού ενώ κάποιες άλλες όχι, συνιστά αναμφισβήτητα την αλλοίωση του προγράμματος. Άμα το δεις και σε βάθος ίσως και του ίδιου του πρωταθλήματος.

Διαφορετική ομάδα θα είναι ο ΑΠΟΕΛ τον Ιανουάριο και διαφορετική τον Αύγουστο. Το ίδιο ισχύει και για τον Απόλλωνα. Το ίδιο επίσης ισχύει και για όλες τις ομάδες τα παιχνίδια των οποίων αναβλήθηκαν.

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι κάποιοι ευνοούνται και κάποιοι όχι. Ίσα, ίσα που είτε ο Απόλλωνας, πολύ περισσότερο ο ΑΠΟΕΛ, βρίσκονται πια σε δυσχερή θέση αφού η χρονιά θα αποδειχθεί εξαντλητική. Ξεκίνησαν από τον Ιούλιο και μέχρι τον Μάιο δεν θα πάρουν ανάσα.

Και όλα αυτά γιατί η Ομοσπονδία δεν μεριμνεί να προστατεύσει το προϊόν της. Και να πεις ότι η ηγεσία της είναι άπειροι και δεν γνωρίζουν, βρίσκονται εκεί από τις αρχές του αιώνα.

Άμα όμως είσαι ερασιτέχνης και δεν θες ή δεν μπορείς να γίνει επαγγελματίας, κάθε χρόνο θα προκαλούνται διάφορες δυσλειτουργίες. Φέτος πάντως καταγράψαμε μια ακόμη παγκόσμια πρωτοτυπία… μέχρι την επόμενη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Σχόλια αναγνωστών

Όχι Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στην κάθοδο Ελλαδιτών ιατρών

«Οι φοροφυγαδες χρυσοπληρωμενοι γιατροι γνωριζουν πολυ καλα οτι δεν μπορουν να ανακοψουν τους ελλαδιτες ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:08

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Κε Hourican, αν η συζήτηση βλάπτει την Τρ. Κύπρου, σκεφτείτε να αλλάξετε δικηγόρους. Ακόμα μπορείτε ...»
Loucas  |  15:18

Το ακριβό διαζύγιο των Μπέζος

«Ολες οι γυναικες θα ηθελαν να ειναι στην θεση της κας μπεζου!!»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  06:31

Τζ. Χούρικαν: Διαφορές υψηλόβαθμων αξιωματούχων παίζονται στο γήπεδο της Τρ. Κύπρου (Βίντεο)

«Ο κος Χούρικαν εθελοτυφλεί! Αγνοεί ότι ο σεντερ φορ του γηπέδου ειναι ο κος Πολυβίου. Με την κρίση του ...»
Πανικοδημος  |  10:53

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση

X