ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Οι στιγμές που σημάδεψαν τα ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ

Διαβάστε την Κυριακή 24 Ιανουαρίου στο αθλητικό περιοδικό της «Καθημερινής»

Μάχες με μεγάλη ιστορία στις αναμετρήσεις της ΑΕΛ με τον ΑΠΟΕΛ. Η κόντρα μεταξύ των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας και των κιτρίνων της Λεμεσού είναι μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια και ένταση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Από τον πρώτο ανεπίσημο τίτλο του 1932, στις κατακτήσεις των επόμενων δεκαετιών, μέχρι τον διακοπέντα «τελικό» πρωταθλήματος του 2014, οι στιγμές που σημάδεψαν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση γεμίζουν μέχρι και βιβλίο.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή (24/01) στο K Sports:

Πορτραίτο: Κώστας Σχίζας, όπως λέμε ΑΠΟΕΛ! Αθλητής, πρόεδρος, παράγοντας και γιατρός με ενεργή παρουσία πενήντα χρόνων στον ΑΠΟΕΛ ο Δρ Κώστας Σχίζας.

ΑΕΛ: Η αντεπίθεση του Σόφο. Βγαίνει από το τέλμα η ΑΕΛ μετά από συγκεκριμένες -επιθετικές- κινήσεις του προέδρου Αντρέα Σοφοκλέους.

Μίλαν: Ταξίδι στην ιστορία των «ροσονέρι». Το επιβλητικό και υπερσύγχρονο Casa Milan τιμά ένδοξα το παρελθόν και «γεννά» το μέλλον της ομάδας του Μιλάνου.

Ιταλία: Πράσινη κάρτα για πιο καθαρό ποδόσφαιρο. Πρωτοβουλία με σκοπό την ενθάρρυνση των παικτών να παίζουν πιο καθαρά, προασπίζοντας το δίκαιο του αθλήματος εφαρμόζει η Σέριε Β.

Στίβος: Οι Βρετανοί μηδενίζουν το κοντέρ. Η UK Athletics πρότεινε να διαγραφούν όλα τα παγκόσμια ρεκόρ της «διεφθαρμένης IAAF».

Μπάσκετ: Το πλεονέκτημα έδρας περνάει από το ΣΕΦ. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός δίνουν τη Δευτέρα έναν πρόωρο τελικό εν όψει των πλέι οφ.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Καλησπέρα… διαιτησία
Χρίστος Ζαβός: Το στήσιμο… μοιάζει με αμπελοπούλια
Γιώργος Λογίδης: Στο τέλος του πολέμου, μετρούνται οι απώλειες…

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση

X