ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Το παρασκήνιο της επιστροφής Πάμπου

Διαβάστε την Κυριακή (14/02) στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Πίσω στο σπίτι του βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου. Η συμφωνία επιστροφής του Κύπριου προπονητή στην ΑΕΛ ήταν η σημαντικότερη αθλητική είδηση της περασμένης εβδομάδας.

Η «Κ» αποκαλύπτει το παρασκήνιο της επιστροφής. Πώς προέκυψαν οι επαφές, ο ρόλος του «Καραβίδα» και του Πασχάλη Παπαδόπουλου, η άγνοια των ανθρώπων της ΑΕΛ και τα χρήματα που συμφωνήθηκαν.

Επίσης, διαβάστε την Κυριακή (14/02) στο K Sports:
ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Οι ιστορίες του ντέρμπι «αιωνίων». Το κορυφαίο ντέρμπι του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει τη δική του ιστορία και τις δικές του ξεχωριστές στιγμές στην ιστορία τόσων χρόνων.

Ρετρό: 100 χρόνια από την ίδρυση της πρώτης αμιγώς ποδοσφαιρικής κυπριακής ομάδας. Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παγκύπρια (Π.Ο.Π.) ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1916 με πρωτεργάτη τον σπουδαίο γυμναστή Χαράλαμπο Νικολαΐδη.

Εμπειρικό: Βλέποντας το Super Bowl τα χαράματα στη Λευκωσία. Νάτσος, τηγανιτές πατάτες, μπύρα, πλήρης άγνοια για το σπορ του φούτμπολ. Ήμασταν έτοιμοι να δούμε τους Broncos να τα βάζουν με τους Panthers.

Διεθνή: Η Ευρώπη βάζει ξανά τα ποδοσφαιρικά της παπούτσια. Champions League και Europa League επανέρχονται στο προσκήνιο με τους νοκ άουτ αγώνες.

Αγγλία: Το παραμύθι έχει... Αλεπούδες. Στην Αγγλία προσπαθούν με κάθε τρόπο να κατανοήσουν το θαύμα της Λέστερ του Ρανιέρι.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Η διατήρηση της ιστορίας
Χρίστος Ζαβός: Μεσσιανισμός… και στο ποδόσφαιρο
Γιώργος Λογίδης: Πόση αλλοίωση πια να αντέξουμε;

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση