ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Η επιστροφή του Τιμούρ στο σπίτι του

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Η εικόνα του Τιμούρ Κετσπάγια να ξεπροβάλλει από το τούνελ της ανατολικής του «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να κατευθύνεται στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν κάτι που με ξεχωριστό ενδιαφέρον αναμενόταν εδώ και μήνες. Αυτό θα συμβεί την Κυριακή (21/02), όταν ο Γεωργιανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Ανόρθωση, την ομάδα με την οποία δοξάστηκε, στο γήπεδο όπου πέτυχε σπουδαία επιτεύγματα.

Η «Κ» κάνει μια αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές στην καριέρα του Κετσπάγια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Επίσης, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου διαβάστε:

Ανόρθωση: Και η κατάρα των προπονητών συνεχίζεται. Πολλοί είναι οι λόγοι που η «Κυρία» δεν κατορθώνει τα τελευταία επτά χρόνια να βρει τον προπονητή που θα την επαναφέρει στους τίτλους.

Ποδόσφαιρο: «Ποδοσφαιρομάνα» η Λεμεσός, τοπικισμός στις ομάδες. Από τους 48 Κύπριους που έπαιξαν φέτος στις έξι μεγάλες, οι 18 κατάγονται από την πόλη του κρασιού. Οι ομάδες επιλέγουν παίκτες από την πόλη που εδρεύουν.

Συνέντευξη: «Ιδανικό ξεκίνημα η Κύπρος». Η Χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας στο mountain bike Gunn-Rita Dahle-Flesja ετοιμάζεται για την τρίτη της συμμετοχή στο Cyprus Sunshine Cup και μιλάει στην «Καθημερινή» για τον αγώνα και τους φετινούς της στόχους.

Συνέντευξη: «Ταλέντο και γήπεδα υπάρχουν». Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου, που πλέον έχει ρίξει τις εμπειρίες του στο πρότζεκτ της Masters Tennis Academy, μίλησε στην «Καθημερινή».

Μπάσκετ: Η ώρα της αλήθειας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπαίνουν στον καυτό β’ γύρο του Τοπ 16 της Ευρωλίγκας.

Διεθνή: Κλειστή λίγκα: απειλή ή σχέδιο; Η Ενωση των ευρωπαϊκών συλλόγων, με πρόεδρο τον Καρλ-Χάιντζ Ρουμενίγκε, συνεδρίασε προ ημερών και αποφάσισε να πιέσει την UEFA για αλλαγές.

Διεθνή: Η άνοια απειλεί το ράγκμπι. Πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι έχουν μακροπρόθεσμες συνέπειες.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Το Economist για την Κίνα και η κυπριακή σύγκριση
Χρίστος Ζαβός: Κόκκινη στον Καραπατάκη
Γιώργος Λογίδης: Βαθμοί και ψήφοι…

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση