ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

K Sports: Θετική για την Κύπρο η εκλογή Ινφαντίνο

Διαβάστε την Κυριακή στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Από την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου η FIFA έχει νέο πρόεδρο, τον Ελβετό Τζιάνι Ινφαντίνο. Ο πρώην Νο2 της UEFA ανέλαβε το πιο δύσκολο πόστο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και μπροστά του έχει ένα βουνό από δουλειές και θέματα που πρέπει να διαχειριστεί.

Η εκλογή του, πάντως, θεωρείται ευνοϊκή για την Κύπρο. Τη στιγμή που ο σεΐχης Σαλμάν ήταν το φαβορί στις εκλογές, η ΚΟΠ δημόσια στήριξε τον Ινφαντίνο, ο οποίος ήταν τελικά αυτός που έλαβε τις περισσότερους ψήφους στις εκλογές.

Ο νέος πρόεδρος της FIFA θεωρείται άνθρωπος του Πλατινί, με τον Γάλλο να υποστηρίζεται μέχρι και σήμερα ανοικτά από την ΚΟΠ και τον πρόεδρο Κωστάκη Κουτσοκούμνη, παρά τον εξαετή αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο.

Επίσης, την Κυριακή διαβάστε:
ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ: Face off τίτλου. Από την ίδια σχεδόν αφετηρία μπαίνουν στη β΄ φάση του πρωταθλήματος οι δύο πρωτοπόροι.

Ανάλυση: Δεν ανταποκρίθηκαν ποτέ τα πλέι οφ. Με τη β΄ φάση της σεζόν 2015-16 να είναι ενώπιων μας, εξετάζουμε την αποτυχία του μοντέλου πρωταθλήματος που εισήχθη το 2008.

Συνέντευξη: «Να δημιουργήσουμε κυπριακή σχολή στο ύψος». Μερικές μέρες μετά το 2.28μ. ο Κύπριος άλτης Βασίλης Κωνσταντίνου μιλάει στην «Κ» για το Ρίο, την πορεία του και το θαυμασμό που έχει στον Κυριάκο Ιωάννου.

Διεθνή: Η Αγγλία εξαντλείται από τον αριθμό των αγώνων. Τα συνεχή παιχνίδια επιβαρύνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τους ποδοσφαιριστές.

Μπάσκετ: Τελικοί μόνο για... Γολιάθ. Ο... Δαβίδ, Φάρος Κερατσινίου, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Ήταν σωστή τελικά η αύξηση; Όχι!
Χρίστος Ζαβός: Καλύτερα να μασάς…
Γιώργος Λογίδης: Τεστ αντοχών, γενικώς!

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση