ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Στην ακίδα του αντιντόπινγκ οι Ρώσοι

Διαβάστε την Κυριακή 13 Μαρτίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνθήκες Ψυχρού Πολέμου θυμίζουν οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις αποκαλύψεις περί ντόπινγκ στον ρωσικό αθλητισμό, καθώς πολλά από τα κορυφαία ονόματα των σπορ της μεγαλύτερης σε έκταση χώρας κατηγορούνται πλέον για χρήση αναβολικών, όπως οι πρωταθλητές του στίβου και του πατινάζ ταχύτητας αλλά και η τενίστρια-είδωλο Μαρία Σαράποβα.

Οι δε Ρώσοι απαντούν ότι η χώρα τους έχει στοχοποιηθεί για πολιτικούς λόγους.

Επίσης, την Κυριακή (13/03) διαβάστε:

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια: Πάει καιρός για… sold out!. Από το ρεκόρ των 23.043 εισιτηρίων το 2002, στα χιλιάδες άδεια καθίσματα και αδιάθετα εισιτήρια στα τελευταία «αιώνια» ντέρμπι.

ΑΕΛ: Ξεκίνησε ήδη το κτίσιμο ο Πάμπος. Αποκαλύπτουμε τις κινήσεις που θα κάνει εντός και εκτός Κύπρου ο Χριστοδούλου και οι συνεργάτες του για να κάνουν την ΑΕΛ ισχυρή και πάλι.

Ολυμπιακοί Αγώνες: Προβλέποντας τον πίνακα μεταλλίων του Ρίο. Η Gracenote (πρώην Infostrada) δημοσιεύει κάθε μήνα τον Εικονικό Πίνακα Μεταλλίων στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016. Μία 8η θέση προβλέπει για την Κύπρο.

Μπάσκετ: Χεντ κόουτς στα μόλις 26 του χρόνια. Ο Χάτι Ελχάζ ανέλαβε εδώ και μερικές εβδομάδες την τεχνική ηγεσία της ΕΘΑ, μετά από δύο πετυχημένες σεζόν ως βοηθός.

Formula1: Ελπίδα στον ασημένιο ορίζοντα. Η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 σηκώνεται την ερχόμενη Κυριακή και η ελπίδα για ανταγωνισμό και για ένα καλύτερο αύριο στις πίστες πεθαίνει πάντα τελευταία.

Αρθρογραφία:
Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Τα οφέλη της Λύσης και τα προσφυγικά σωματεία
Χρίστος Ζαβός: Ποιο γήπεδο; Live Betting
Γιώργος Λογίδης: Περί συμφωνίας κυρίων!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση