ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Ο Χρ. Χριστοφόρου στην πρώτη του συνέντευξη

Διαβάστε το Σάββατο 30 Απριλίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Θέλω να είμαι μέρος μιας μεγάλης διάκρισης της Εθνικής», λέει στην «Καθημερινή» ο Χριστάκης Χριστοφόρου, στην πρώτη του συνέντευξη σε ΜΜΕ ως ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Κύπρου.

Ο νέος τεχνικός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τόνισε πως «είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη η δεύτερη θέση στα προκριματικά του Μουντιάλ», ενώ συμπλήρωσε πως «πιστεύω ότι η Κύπρος μπορεί να πάρει μια πρόκριση. Το πιστεύουν και οι παίκτες».

Αναφέρθηκε επίσης στο μέλλον της Εθνικής και τα παραδείγματα άλλων μικρών χωρών, τον τρόπο δουλειάς του, τις συνθήκες εργασίας που βρήκε στην Εθνική, την κουλτούρα συνεργασίας που θέλει να φτιάξει στην Κύπρο, τον προκάτοχο του Πάμπο Χριστοδούλου, αλλά και την πορεία του ίδιου σε Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Επίσης, διαβάστε το Σάββατο (30/04) στο K Sports:

Διαιτησία: Τα κρυμμένα δεδομένα πίσω από τους ορισμούς. Πόσο κοντά ή μακριά είναι οι θεωρίες των συνωμοσιολόγος του κυπριακού ποδοσφαίρου που «ξεψαχνίζουν» τα ονόματα των ορισμών.

Ποδόσφαιρο: Μια Λέστερ στην Κύπρο δεν υπάρχει! Δύσκολο έως αδύνατο να προκύψει πρωταθλήτρια στην Κύπρο, πέρα από τις παραδοσιακά μεγάλες ποδοσφαιρικές δυνάμεις της α΄ κατηγορίας.

Αφιέρωμα: Πρωταθλήτρια σε όλα τα σπορ η Λεμεσός. Ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ ανδρών και γυναικών ανέδειξαν πρωταθλήτριες ομάδες από την παραλιακή πόλη.

Ποδόσφαιρο: Παρέλαση ταλέντου στην Αγία Νάπα. Το Ayia Napa Soccer Festival που ολοκληρώθηκε την περασμένη Τετάρτη (27/04) αποτέλεσε πόλο έλξης για περίπου 4.500 νεαρούς ποδοσφαιριστές 6-16 χρoνών.

Τένις: 100 συμμετοχές στο πετυχημένο Hellenic Bank Masters Tennis Academy U16. Δύο τίτλους κατέκτησε ο Αλεξάντρ Πίντα από τη Ρωσία, σε μονό και διπλό αγοριών, ενώ τέσσερις τελικοί είχαν κυπριακή παρουσία.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: «Είναι πολλά τα ψυχολογικά»

Χρίστος Ζαβός: Τι κάνεις ρε (άσχετε) Λουίς Ενρίκε

Γιώργος Λογίδης: Ο τελικός και η προκήρυξη

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση