ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

K Sports: Η κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα!

Διαβάστε την Κυριακή 17 Ιουλίου στο αθλητικό περιοδικό μαζί με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεκαεπτά αθλητές σε οκτώ αθλήματα θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο μεταξύ 5-21 Αυγούστου. Η περίοδος πρόκρισης στην Ολυμπιάδα έχει κλείσει και πλέον έχει οριστικοποιηθεί η κυπριακή Ολυμπιακή ομάδα.

Η χώρα μας θα εκπροσωπηθεί σε οκτώ διαφορετικά αθλήματα στο Ρίο, αριθμός που ισοφαρίζει το ρεκόρ που τέθηκε στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνη το 1992. Ο αριθμός των 17 αθλητών είναι ο τρίτος μεγαλύτερος, μετά τους 23 στο Σίδνεϊ 2000 και τους 20 στην Αθήνα 2004.

Ιδιαίτερη ισχυρή εμφανίζεται η Ολυμπιακή ομάδα, με αθλητές να δηλώνουν πως στόχο έχουν το μετάλλιο και άλλους να κάνουν λόγο για πρόκριση στον τελικό.

Επίσης, την Κυριακή (17/07) διαβάστε:

Ποδόσφαιρο: Δύσκολοι καιροί για… χορηγούς. Η αλλαγή πολιτικής της Cyta, αφήνει τις περισσότερες από τις ομάδες πρώτης κατηγορίας χωρίς κύριο χορηγό στο μπροστινό μέρος της φανέλας.

Ποδόσφαιρο: Μετά τους Λαΐφη και Μυτίδη, ποιος; Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που έχουν τις δυνατότητες να πάρουν μεταγραφή στο εξωτερικό και η σημερινή τους αξία.

Διεθνές: Επιχείρηση «διάσωσης» για τον Μέσι. Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καμπάνια με τίτλο «Είμαστε όλοι Λέο Μέσι», με σκοπό να τονώσουν την ψυχολογία του Αργεντινού.

Μπάσκετ: Τζάμπολ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λευκωσίας. Η Κύπρος φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό U16 Γ΄ Κατηγορίας με δέκα χώρες να δίνουν το παρών τους στο «Ελευθερία».

Μπάσκετ: Το κρίσιμο σταυροδρόμι της Εθνικής Ελλάδας. Με νέο προπονητή και φρέσκους ηγέτες, το ελληνικό μπάσκετ ανοίγει νέα σελίδα.

Αρθρογραφία:

Ηρόδοτος Μιλτιάδους: Οι «μπυραρίες» και η σοβαρότητα

Χρίστος Ζαβός: Ποιος Ρονάλντο; Η αγκαλιά του παιδιού!

Γιώργος Λογίδης: Απογοήτευση μεν, προοπτική δε…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Αθλητισμός: Τελευταία Ενημέρωση