ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τέλος η εθνική Αργεντινής για τον Μέσι

Μετά την ήττα της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Λίγη ώρα μετά την απώλεια και του φετινού Κόπα Αμέρικα, ο Λιονέλ Μέσι δήλωσε ότι δεν θα αγωνιστεί ξανά με την εθνική Αργεντινής.

Διπλό σοκ για τους Αργεντινούς. Όχι μόνο έχασαν από τη Χιλή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, αλλά άκουσαν τον σούπερσταρ της ομάδας τους να δηλώνει μετά το τέλος της αναμέτρησης ότι, στα 29 του, δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της εθνικής ομάδας.

Η είδηση μεταδίδεται αυτή την ώρα από όλα τα ΜΜΕ της χώρας και έχει προκαλέσει, όπως ήταν αναμενόμενο, έναν χαμό στους οπαδούς, οι οποίοι μέσω των social media του στέλνουν μηνύματα υποστήριξης ζητώντας του να ανακαλέσει την απόφασή του. Πολλοί από αυτούς βέβαια είναι οι ίδιοι που τον επέκριναν νωρίτερα για το χαμένο πέναλτι και για το γεγονός ότι απέτυχε σε έναν ακόμα τελικό να οδηγήσει την ομάδα στο τρόπαια.

«Ήταν ως εδώ. Προσπάθησα πολύ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω. Είναι μια απόφαση που έχει ήδη ληφθεί. Παίρνω την απόφαση για μένα και για πολύ κόσμο που το επιθυμεί αυτό. Πάλεψα τόσο σκληρά, αλλά φεύγω χωρίς να τα έχω καταφέρει» ήταν τα λόγια του Μέσι, για τον οποίο είναι ο τρίτος συνεχόμενος χαμένος τελικός με την Αργεντινή και ο τέταρτος συνολικά.

Ο Μέσι έχασε πέναλτι κόντρα στη Χιλή και ξέσπασε σε λυγμούς μετά το τέλος του τελικού.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση