ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Βουλευτής κατά του Παγδατή

Απαντάει η αδερφή του αντισφαιριστή

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής Λάρνακας Χρίστος Ορφανίδης, ο οποίος θέτει θέμα στη Βουλή για την απουσία του κύπριου τενίστα Μάρκου Παγδατή στο Davis Cup.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του ο βουλευτής αναφέρει ότι ενώ οι παγκόσμιοι αγώνες αντισφαίρεσης αναβάλλονται κατά τη διάρκεια του Davis Cup, o τενίστας Μάρκος Παγδατής δεν ήταν παρών. Αποτέλεσμα, κατά τον βουλευτή η Κύπρος να βρεθεί αντιμέτωπη με την Τουρκία με νεαρούς παίκτες «όχι και τόσο έμπειρους».

Ο Βουλευτής κάνει νύξη και για τη στήριξη που παρέχεται από τον ΚΟΑ προς τον αθλητή, ενώ συγχαίρει τον προπονητή και τους νεαρούς αντισφαιριστές της Κύπρου.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή του Χρίστου Ορφανίδη:

«Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να αναφερθώ στο πιο κάτω γεγονός.
Την στιγμή που η Πατρίδα του τον ήθελε παρών, που χρειαζόταν την συμμετοχή του στους αγώνες αντισφαίρισης του DAVIS CUP έναντι της Τουρκίας, αυτός απουσίαζε. Εξέθεσε την Ομοσπονδία που τον τίμησε και τον ανέδειξε, μαζί και όλους εμάς που τον θαυμάσαμε, δηλώνοντας ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και επιθυμεί να ξεκουραστεί.
Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι κατά την διάρκεια των συγκεκριμένων αγώνων, όλοι οι υπόλοιποι αγώνες αντισφαίρισης ανά το παγκόσμιο, αναβάλλονται και όλοι οι πρωτοκλασάτοι αντισφαιριστές τιμούν τις χώρες τους με την συμμετοχή τους και τις στηρίζουν.

Η Τουρκία ήρθε στην Κύπρο με τους καλύτερους αντισφαιριστές της για να κερδίσει και η Κύπρος αγωνίστηκε με νεαρούς και όχι τόσο έμπειρους αθλητές, μιας και ο μεγαλύτερος έχει μόλις κλείσει τα 20 του χρόνια.

Το κράτος στηρίζει διαχρονικά μέσω του ΚΟΑ τον συγκεκριμένο αθλητή και μόνο για τους συγκεκριμένους αγώνες τον χρειάζεται η Ομοσπονδία και η Πατρίδα του και αυτός δήλωσε απών.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να συγχαρώ τον προπονητή μας, Δημήτρη Ηροδότου και τους αντισφαιριστές μας, Πέτρο Χρυσοχόο, Μενέλαο Ευσταθίου και Ελευθέριο Νέος που αγωνίστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, καθώς και τον αθλητή Νικόλα Κάμπελ, ασχέτως εάν δεν αγωνίστηκε»

Με εκτίμηση,
Χρίστος Ορφανίδης»

Απαντάει η αδερφή του Παγδατή

Σφοδρή ήταν η απάντηση της αδερφής του Μάρκου Παγδατή στα όσα έθεσε ο Βουλευτής. Μέσα από κοινωνικό μέσο δικτύωσης και σε αυστηρό ύφος η Ζένα Παγδατή αναφέρει τις θυσίες που έχει κάνει ο αντισφαιριστής ενώ τονίζει ότι η επιχορήγηση δεν είναι αρκετή.

Αναλυτικά η δήλωση της:

«Έπρεπε να ντρέπεσαι να μιλάς έτσι για το Μάρκο Παγδατή ...Αυτός έδειξε τι σημαίνει τένις στην Κύπρο και την έκανε γνωστή στο εξωτερικό..Ο αδερφός μου “κύριε" πήγε σε αγώνα για να ζήσει την οικογένεια του και όχι να ξεκουραστεί...

Και όσο για την επιχορήγηση που λέτε μακάρι να ξέρατε τι παίρνει....Ντροπή σας να μιλάτε έτσι για ένα μεγάλο αθλητή που έδωσε τα πάντα στην Κυπρο..Δεν αξίζετε καν φτύσιμο...Όταν έγινε το νούμερο 8 του κόσμου και τραυματίστηκε και για 3 ολόκληρα χρόνια δεν μπορούσε να παίξει ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ...δεν θα βρίσω επειδή δεν σας αξίζει..δεν θα πέσω στο επίπεδο σου...πραγματικά δεν είσαι ούτε για φτύσιμο ...

Ο Μάρκος είναι αυτός που πήρε την Κύπρο στο Davis Cup δεύτερη κατηγόρια για αυτό να μην μιλάς...Κάθεσαι στο γραφείο σου και πιάνεις έτοιμα λεφτά..και θα κρίνεις εσύ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ..Μόνο αυτό!»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση