ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παρί Σεν Ζερμεν - Μπαρσελόνα 4-0: Γάλλοι εραστές

Η Παρί ήταν μια ομάδα γεμάτη ουσία

Μια Μπαρσελόνα χωρίς ψυχή έχασε δίκαια από την απίστευτη Παρί. Η Γαλλική ομάδα είχε την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει με 4-0. Ένα σκορ που κανείς δεν περιμένε όμως είναι πέρα για πέρα δίκαιο. Η Μπαρσελόνα είχε την κατοχή όμως όχι την ουσία.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο. Μάλιστα στο 6’ η Παρί έχασε τεράστια ευκαιρία, όταν ο Καβάνι έκανε το σουτ, ο Πικέ βρέθηκε μπροστά από την εστία του Τερ Στέγκεν και έσωσε. Στο 10’ και πάλι η Παρί βγήκε στην επίθεση έγινε το πλασέ από τον Ματουιντί και Τερ Στέγκεν έδιωξε με υπερένταση. Η Παρί είχε τον έλεγχο του αγώνα και το τέρμα ήταν θέμα χρόνου. Κάτι που έγινε στο 18’, όταν ο Ντι Μαρία με εκπληκτικό κτύπημα φάουλ, πέρασε τη μπάλα από το τοίχος και κατέληξε στα δίχτυα, σε ένα σημείο που ο Τερ Στέγκεν δεν μπορούσε να αντιδράσει. Μάλιστα 3 λεπτά αργότερα ο Καβάνι έκανε το σουτ όμως ο Τερ Στέγκεν ήταν έτοιμος. Έπρεπε να περάσουν 27 λεπτά για να κάνει την πρώτη της επίθεση η Μπαρσελόνα. Ο Αντρέ Γκόμες βρέθηκε στην περιοχή μόνο όμως έχασε απίστευτο τετ α τετ, με τον Τραπ να σώζει την Παρί. Στο 34’ ο Ντράξλερ έκανε το σουτ όμως και πάλι ο Τερ Στέγκεν ήταν έτοιμος. Το παιχνίδι εξελισσόταν με γρήγορους ρυθμούς. Ο επιθετικός μονόλογος της Παρί ήταν γεγονός. Στο 35’ ένα μπέρδεμα στην περιοχή της Μπαρσελόνα παραλίγο να φέρει και δεύτερο τέρμα για την Παρί όμως ο Τερ Στέγκεν έσωσε και πάλι την Μπαρσελόνα. Πέντε λεπτά αργότερα, στο 40’ η Παρί διπλασίασε τα τέρματα της. Ήταν ο Ραμπιό που πίεσε ασφυκτικά τον Μέσι, ο Βεράτι ολοκλήρωσε το κλέψιμο, έδωσε υπέροχη ασίστ στον Ντράξλερ ο οποίος με πανέμορφο τελείωμα έγραψε το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρσελόνα 2-0. Αυτή ήταν και η τελευτάια φάση του 1ου ημιχρόνου με την Παρί να προηγείτε δίκαια και την Μπαρσελόνα να είναι απόν από τον αγώνα.

Β’ ημίχρονο

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο η Παρί. Μόλις στο 49’ ο Καβάνι έκανε τη κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε έξω. Στο 56’ η Παρί σκότωσε το παιχνίδι. Ο Ντι Μαρία έγραψε το 3-0 και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στον αγώνα. Η Μπαρσελόνα δεν έβγαζε ενέργεια στο γήπεδο και ήταν φανερό ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει. Στο 58’ η Παρί έχασε νέα ευκαιρία με τον Καβάνι να κάνει την προβολή και η μπάλα να περνά έξω. Στο 71’ ο Καβάνι έγραψε το 4-0 τελειώνοντας ουσιαστικά και την υπόθεση πρόκριση. Ήταν το πρώτο τέρμα του Καβάνι ενάντια στην Μπαρσελόνα. Μετά από πολύ ώρα ο Νεϊμάρ στο 79’ έκανε ένα σουτ, το οποίο όμως δεν είχε καμιά τύχη. Στο 84’ η Μπαρσελόνα έχασε την πιο μεγάλη και ξεκάθαρη ευκαιρία της, όταν μετά από κεφαλιά του Ουμτιτί η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τραπ. Η Μπαρσελόνα άργησε να ξυπνήσει και προσπάθησε μετά το 4-0 να αντιδράσει. Στο 88’ ήταν η όμορφη μπαλιά του Μέσι, όμως ο Τραπ πρόλαβε τον Νεϊμάρ. Στο χρόνο των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ δοκίμασε με φάουλ να μειώσει όμως η μπάλα έφυγε έξω. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του αγώνα.

Η Παρί πήρε μια δίκαια νίκη και είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση. Η Μπαρσελόνα ήταν ανύπαρκτη στον αγώνα και σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να παίξει ποδόσφαιρο βάση της αξίας της.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

ΠΣΖ(Έμερι): Τραπ, Μεουνιέ, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κουρζάβα, Βεράτι, Ραμπιότ, Ματουιντί, Ντι Μαρία, Καβάνι, Ντράξλερ

Μπαρσελόνα(Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Άλμπα, Πικέ, Ουμτιτί, Μπουσκέτς, Γκόμεζ, Ινιέστα, Μέσσι, Σουάρεζ, Νειμάρ.

Διεθνή: Τελευταία Ενημέρωση

X