ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στους «8» ο Μάρκος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Μάρκος Παγδατής πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Vasek Pospisil, δεν έχασε κανένα σετ από τον Καναδό και εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships.

O Παγδατής έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι από τα μέσα του πρώτου σετ και έπειτα, κέρδισε τον Pospisil με 6-4, 6-2 και προκρίθηκε χωρίς χαμένο σετ στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships, στο Ντουμπάι.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, Νο4 στο ταμπλό και Νο18 στην παγκόσμια κατάταξη, που κέρδισε μέσα σε 54 λεπτά τον Hyeon Chung και πήρε το πρώτο εισιτήριο για τα προημιτελικά της διοργάνωσης των 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

O Pospisil έδειχνε να πατάει καλύτερα από τον Παγδατή στα πρώτα games της αναμέτρησης και κρατούσε πολύ εύκολα το σερβίς του. Στο 6ο game "άγγιξε" το break, καθώς προηγήθηκε με 2-3, 0-40, ο Παγδατής όμως έσωσε και τα τρία break points του Καναδού για να κρατήσει ένα πολύ κρίσιμο service game και να ισοφαρίσει σε 3-3.

Ο Pospisil κράτησε εύκολα το σερβίς του και στο 7ο game, για να προηγηθεί με 4-3, όμως αυτή ήταν η τελευταία φορά που είχε το προβάδισμα του αγώνα. Ο Καναδός "πλήρωσε" τις χαμένες ευκαιρίες του και ο Μάρκος έκανε το πρώτο break της αναμέτρησης στο 9ο game και απέκτησε προβάδισμα με 5-4. Στη συνέχεια, ο Κύπριος πρωταθλητής ολοκλήρωσε το σετ στο σερβίς του.

Αξιοποιώντας το momentum, ο Μάρκος μπήκε πολύ δυνατά στο 2ο σετ και έκανε δύο γρήγορα break, για να προηγηθεί με 3-0. Στο 4ο game έσωσε ακόμα δύο break points του Pospisil και έφτασε στο 4-0, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο το έργο του Καναδού. Το μόνο που κατάφερε ο τελευταίος ήταν να μειώσει σε 4-1 και σε 5-2, πριν ο Παγδατής "κλειδώσει" τη νίκη του, σε 66 λεπτά.

Ο Μάρκος, ο οποίος έσβησε και τα 5 break points που αντιμετώπισε σήμερα και πέτυχε 6 άσους, κερδίζοντας τους 26 από τους 31 πόντους στα πρώτα του σερβίς, κέρδισε για 2η φορά τον Pospisil, σε 3 αναμετρήσεις.

Η εκπληκτική του πορεία στο Ντουμπάι συνεχίζεται, μετά και την πολύ καλή νίκη που είχε πετύχει στην πρεμιέρα του, απέναντι στο Νο5 του ταμπλό και Νο22 στην παγκόσμια κατάταξη, Viktor Troicki.

Ο Κύπριος επιβεβαίωσε τη δεύτερη πρόκρισή του σε προημιτελικό ΑΤΡ διοργάνωσης στο 2016, μετά από το Open Sud de France στο Μονπελιέ της Γαλλίας. Στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships θα αντιμετωπίσει τον Roberto Bautista Agut, που πραγματοποίησε εντυπωσιακό πέρασμα από τον 2ο γύρο, κερδίζοντας τον Hyeon Chung με 6-0, 6-1.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X