ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ρεάλ-Ατλέτικο 0-1: Το αφεντικό της Μαδρίτης

Σπουδαία νίκη στο σπίτι της αντιπάλου της πήρε η ομάδα του Σιμεόνε

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ένας ακόμα θρίαμβος σε ντέρμπι της Μαδρίτης για την Ατλέτικο, που κέρδισε με 1-0 μέσα στο «Μπερναμπέου» και μένει ζωντανή στην υπόθεση τίτλος. Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Ρεάλ του Ζιντάν, με γκολ του Γκριεζμάν.

Η εικόνα του αγώνα στο πρώτο μισάωρο ήταν η αναμενόμενη, με τη Ρεάλ να προσπαθεί να αναπτυχθεί και την Ατλέτικο να κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει. Κάποιες στιγμές βρήκαν και μπροστά οι «Κολτσονέρος», όμως κυρίως αμύνονταν γύρω από την περιοχή τους.

Παρόλα αυτά, η Ρεάλ δεν μπόρεσε να φτιάξει πολλές φάσεις, με την κεφαλιά του Βαράν στο 17’ και το φάουλ του Κριστιάνο στο 31’ να αποτελούν τις καλύτερες στιγμές της. Η Ατλέτικο μετά το 35’ βγήκε και μπροστά, όπου μέτρησε δυο πολύ καλά σουτ με Γκριεζμάν και Κόκε, όπου απέκρουσε ο Νάβας.

Ο Ζιντάν έβγαλε τον πολύ κακό Μπενζεμά στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως ο αγώνας του στράβωσε νωρίς. Ο Κριστιάνο αστόχησε στο 48’, ενώ ο Γκριεζμάν μετά το 1-2 με τον Φιλίπε σημάδεψε σωστά στο 53’ και πάγωσε το Μπερναμπέου. Υπήρξε δε μια ακόμα σημαντική στιγμή με τον Σαούλ στο 66’ για να «σκοτώσει» τον αγώνα, με το Νάβας να κρατά ζωντανή τη Ρεάλ.

Οι «Μερένγκες» βγήκαν μαζικά μπροστά στη συνέχεια, είχαν καλή στιγμή σε κεφαλιά του Κριστιάνο στο 68’, κάποια επίσης καλά σουτ όμως δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν το γκολ που θα τους έβαζε στον αγώνα.

Ρεάλ (Ζιντάν): Νάβας, Ντανίλο, Βαράν, Ράμος, Καρβαχάλ, Κρός, Μόντριτς, Ίσκο(70’ Χεσέ), Χάμες(57’ Βάσκεθ), Μπενζεμά(46’ Μαγιοράλ), Κριστιάνο

Ατλέτικο (Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Χιμένεθ, Γοδίν, Φιλίπε, Σαού, Γκάμπι, Αουγκούστο(77’Κρανενβίτερ), Κόκε, Γκριεζμάν, Τόρρες(81’ Κορέα).

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση