ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λιγκ Καπ: Ώρα τελικού

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της σεζόν

Η 28η Φλεβάρη σηματοδοτεί την ημέρα της ... πρώτης στέψης στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με την ολοκλήρωση του Capital One Cup.

Ο φετινός τελικός ασφαλώς και προκαλεί το ενδιαφέρον ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με τη Λίβερπουλ να κοντράρεται με τη Μάντσεστερ Σίτι σε μια μεγάλη ευκαιρία και για τους δύο συλλόγους.

Αρχικά για το σύνολο του Κλοπ, δεδομένου πως η τελευταία φορά που πανηγύρισαν τρόπαιο ήταν το 2012, ξανά στο Λιγκ Καπ, με τον Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο, ενώ, για τους «πολίτες», αν και μόλις το 2014 είχαν πάρει πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ, υπάρχει το... κίνητρο του Πελεγκρίνι για να κάνει επιτυχημένη την τελευταία του σεζόν στον πάγκο, γνωρίζοντας και έχοντας γίνει επίσημο ότι το καλοκαίρι θ' αντικατασταθεί από τον Γκουαρντιόλα.

Από την άλλη, ο Γιούργκεν Κλοπ μόλις λίγους μήνες μετά την πρόσληψή του στη Λίβερπουλ, μπορεί να πανηγυρίσει άμεσα έναν τίτλο και να κάνει την αρχή για μια θητεία που θέλει να τη συνοδεύσει από μεγάλες στιγμές με την ιστορική ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Βέβαια, θα πρέπει εν συνεχεία ν' αποφύγει την... κατάρα που τριγυρνάει και θέλει τους έξι από τους τελευταίους εννέα κατόχους του Λιγκ Καπ να έχουν αποδεσμεύσει τον προπονητή τους λίγο καιρό μετά την κατάκτηση του τροπαίου!

Επί του αγωνιστικού, ο Λόβρεν έχει ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ, δεν είναι σίγουρο αν θα προλάβουν το ματς οι Λαλάνα, Άλεν και Σκρτελ που έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις.

Διαθέσιμοι για τη Σίτι οι Μπονί, Νάβας και Μανγκαλά, στα μετόπισθεν ο Κομπανί, ετοιμοπόλεμοι οι Στέρλινγκ και Σανιά.

Πιθανές ενδεκάδες:

Λίβερπουλ: Μινιολέ, Κλάιν, Σακό, Τουρέ, Μορένο, Τσαν, Χέντερσον, Μίλνερ, Φιρμίνο, Κουτίνιο, Στάριτζ

Μάντσεστερ Σίτι: Καμπαγέρο, Σανιά, Κομπανί, Οταμέντι, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Φερνάντο, Σίλβα, Τουρέ, Στέρλινγκ, Αγουέρο

Πηγή: www.england365.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση