ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στέλνουν τον Τζέραρντ… δίπλα στον Κλοπ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία ανοίγοντας τον δρόμο του προπονητή στη Λίβερπουλ στο μέλλον. Ο θρύλος των «Reds» διανύει την δεύτερη του σεζόν στους Λος Άντζελες Γκάλαξι, αλλά είναι έτοιμος να επιστέψει από τις Η.Π.Α από του χρόνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun» είναι οριστική η απόφαση του 35χρονου να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στο τέλος του πρωταθλήματος, αλλά να παραμείνει στο ποδόσφαιρο. Επίσης, ο ίδιος έχει σαν όνειρο στο μέλλον να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αγαπημένης του ομάδας.

Ωστόσο, αθλητικά κανάλια στο Νησί έχουν προσεγγίσει τον διεθνή άσο και του έχουν προτείνει πόστο σε τηλεοπτικές εκπομπές. Από την πλευρά του ο Γιούργκεν Κλοπ θα ήθελε να έχει τον Τζέραρντ στο τεχνικό του επιτελείο. Ο Γερμανός προπονητής έχει εκφραστεί δημοσίως με πολύ καλά λόγια για εκείνον και είχε μείνει εντυπωσιασμένος όταν πριν λίγους μήνες συναντήθηκαν και μίλησαν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, ο 48χρονος τεχνικός σε δηλώσεις που είχε κάνει τον χειμώνα είχε αναφέρει: «Είναι ακόμη τεράστιος ποδοσφαιριστής και είναι σε καλή κατάσταση. Ο Στίβεν με βοήθησε πολύ να μάθω περισσότερα πράγματα για την ομάδα».

Ίσως, η παρουσία του πρώην μεγάλου αρχηγού στο επιτελείο του Κλοπ παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας από την επόμενη χρονιά. Όταν πέρυσι ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του, επισήμανε ότι δεν θα αγωνιστεί σε σύλλογο που θα μπορούσε να βρεθεί αντίπαλος με τη Λίβερπουλ και άφησε να εννοηθεί ότι στο μέλλον θα μπορούσε να επιστρέψει ως προπονητής.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση