ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ντεμπούτο κόντρα σε Μπάγερν για Γκουαρδιόλα

Θα συναντήσει ξανά με την πρώην ομάδα του ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα καθήσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην... Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ματς μάλιστα που θα σημάνει το εντός έδρας ντεμπούτο του Κάρλο Αντσελότι ως τεχνικού των Βαυαρών.

Πριν από λίγους μήνες (και μάλιστα την ίδια ημέρα), η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα είναι ο διάδοχος του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της ενώ η Μπάγερν Μονάχου γνωστοποίησε πως ο άνθρωπος που θα πάρει τη σκυτάλη από τον Καταλανό θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Αυτό το καλοκαίρι η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε οι δρόμοι των δύο προπονητών να διασταυρωθούν, μιας που Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου συμφώνησαν στο να δώσουν ένα φιλικό μεταξύ τους στις 20 Ιουλίου στην "Allianz Arena", με τον Αντσελότι να κάνει εντός έδρας ντεμπούτο με τους Βαυαρούς και τον Γκουαρδιόλα να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο της Σίτι απέναντι στην πρώην ομάδα του!

«Το να αντιμετωπίζεις την Μπάγερν Μονάχου είναι ξεχωριστό γεγονός και αυτό το ματς μας δίνει έξτρα ενθουσιασμό καθώς ο προπονητής μας Πεπ Γκουαρδιόλα θα παίξει με την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην πρώην ομάδα του», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής των "πολιτών", Φεράν Σοριάνο, ενώ από πλευράς Μπάγερν, ο πρόεδρός της Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε τόνισε:

«Οι οπαδοί μας θα έχουν την ευκαιρία να δώσουν ένα φανταστικό και εγκάρδιο καλωσόρισμα στον Κάρλο Αντσελότι στο νέο του σπίτι. Είμαστε επίσης ευτυχισμένοι που θα μπορέσουμε να υποδεχτούμε στο Μόναχο τον Πεπ Γκουαρδιόλα με τη νέα του ομάδα».

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση