ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ζιντάν: «Είμαι φαν του Πογκμπά»

Η Ρεάλ μπήκε κι αυτή στο κυνήγι του Γάλλου μέσου

Το αφεντικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε τον θαυμασμό του για τον Πολ Πογκμπά αλλά υπογράμμισε πως έχει ένα αρκετά μεγάλο ροστερ στη διάθεσή του.

O Πολ Πογκμπά είναι το Νο1 μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνει 100 εκ. λίρες για να τον φέρει πίσω στην Αγγλία.

Στο κυνήγι του νεαρού Γάλλου είχε μπει και  Ρεάλ Μαδρίτης που στην πορεία αποχώρησε απο την διεκδίκησή του ποδοσφαιριστή λόγω του υπέρογκου ποσού που ζητούσε η Γιουβέντους.

Για τον Ισπανικό σύλλογο η μόνη κίνηση που έχει κάνει ως τώρα, φέτος το καλοκαίρι είναι η απόκτηση του Αλβάρο Μοράτα, ενεργοποιώντας την ρήτρα επαναγοράς που είχε θέσει στον παίκτη πριν πάει στην Γιουβέντους. Οι «γκαλάκτικος» θέλουν να χτίσουν έναν Ισπανικό κορμό για να μπορέσουν την επόμενη σεζόν να διεκδικήσουν και το πρωτάθλημα.

Αυτή τη στιγμή οι «μερένχες» βρίσκονται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας τους στον Καναδά όπου θα συμμετάσχουν στο International Champions Cup, αντιμετωπίζοντας τις Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για τη προετοιμασία ο Ζιζού ρωτήθηκε για τον Πολ Πογκμπά.

« Είμαι πολύ χαρούμενος για το ροστερ που διαθέτω. Αν μου αρέσει ο Πογκπά; Φυσικά και μου αρέσει είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κάθε κλαμπ θέλει να έχει τους καλύτερους. Αλλά αυτή τη στιγμή είναι στην Γιουβέντους και εμείς έχουμε μεγάλο ροστερ.»

 « Είναι πολλοί παίκτες οι οποίοι θα προστεθούν στην προετοιμασία και λόγω Euro τους περιμένουμε να επιστρέψουν. Ακολουθούν τρία παιχνίδια και είμαστε συγκεντρωμένοι σε αυτά προς το παρών» δήλωσε ο Γάλλος στη συνέχεια.

Τη περσινή σεζόν ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους έβαλε 8 γκολ και δημιούργησε 54 ευκαιρίες για τους επιθετικούς του σε 35 αγώνες πρωταθλήματος.

www.sdna.gr

 

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση