ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ντόρτμουντ-Μπάγερν 0-2: Βαυαρικός ο τίτλος

Πρώτο τρόπαιο για τον Κάρλο Αντσελότι στο Μόναχο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τον πρώτο τίτλο της χρονιάς πανηγυρίζει η Μπάγερν Μονάχου η οποία μπορεί να μην ήταν καλύτερη από την Ντόρμουντ, ωστόσο ήταν σαφώς πιο εύστοχη στις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Ο Κάρλο Αντσελότι είδε τους Βιδάλ στο 58ο και Μούλερ στο 79ο λεπτό να πετυχαίνουν τα γκολ που έκριναν την αναμέτρηση και τα οποία ήταν αρκετά ώστε να δώσουν στον Ιταλό το πρώτο του τρόπαιο ως διάδοχος του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Οι Βεστφαλοί μπορούν να μέμφονται μόνο τον εαυτό τους μιας και οι Ράμος και Ντεμπελέ κατά κύριο λόγο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Νόιερ που βρέθηκε σε εξαιρετική βραδιά. Ουσιαστικά το γκολ του Βιδάλ λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα έπληξε το ηθικό των ποδοσφαιριστών της Ντόρμουντ οι οποίοι ουσιαστικά δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο παιχνίδι από εκείνο το σημείο και έπειτα.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Ματ Χούμελς που μετακόμισε από τη Βεστφαλία στο Μόναχο το καλοκαίρι ωστόσο πέρασε απαρατήρητος. Αντίθετα στον πάγκο παρέμεινε ο Γκέτσε που επέστρεψε στην Ντόρμουντ.

Ντόρμουντ: Μπούρκι, Παπασταθόπουλος, Σμέλτζερ, Μπάτρα, Καγκάβα, Ροντ, Κάστρο, Πάσλακ, Ράμος (69' Βάιγκλ), Ομπαμεγιάγκ (77' Μορ), Ντεμπελέ (69' Σούρλε)

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Λαμ, Χούμελς, Αλάμπα, Αλόνσο, Ριμπερί (64' Κόμαν), Μαρτίνες, Βιδάλ (71' Κίμιχ), Αλκαντάρα, Μούλερ (86' Ραφίνια), Λεβαντόφσκι

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση