ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέμιερ Λιγκ: Ανώμαλη προσγείωση για Λίβερπουλ

Ο Ντιέγκο Κόστα λύτρωσε την Τσέλσι

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λίβερπουλ, καθώς μετά τη νίκη στην πρεμιέρα της στην Premier League, στο "Emirates" επί της Άρσεναλ (3-4), ήρθε η εκτός έδρας ήττα από την Μπέρνλι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βόουκς μόλις δύο λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης και πήγαν με προβάδισμα δύο τερμάτων στα αποδυτήρια χάρη στο γκολ του Γκρέι στο 37ο λεπτό. Αυτό (2-0) έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα, καθώς οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Με τον Χοσέ Χολέμπας στη σύνθεσή της, η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τους "μπλε", με γκολ του Καπού. Η Τσέλσι όχι μόνο απέφυγε την ήττα, καθώς ο Μισί Μπατσουαγί πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό και βρήκε δίχτυα επτά λεπτά αργότερα (80'), αλλά έφθασε και στην ολική ανατροπή. Ο Ντιέγκο Κόστα, όπως και στο ματς με τη Γουέστ Χαμ για την πρώτη αγωνιστική, μίλησε προς το τέλος και με γκολ στο 87ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Τσέλσι.

Οι οπαδοί της Τότεναμ έπρεπε να περιμένουν 83 λεπτά στην αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας για να δουν την ομάδα τους να σκοράρει. Ο Γουανιάμα νίκησε τον Χένεσεϊ και αυτό ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη στους "spurs".

Το γκολ του Μαλόνεϊ στο 79ο λεπτό και του Ερνάντεθ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη στη Χαλ, στην έδρα της Σουόνσι ενώ και η Έβερτον πήρε τρίποντο εκτός έδρας με τον Κέβιν Μιραλάς να βρίσκει δίχτυα.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 19 Αυγούστου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σαουθάμπτον 2-0 (36', 52' πεν. Ιμπραχίμοβιτς)

Σάββατο 20 Αυγούστου

Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 1-4 (49' πεν. Κρκιτς / 27' πεν., 36' Αγκουέρο, 86', 90'+5' Νολίτο)

Γουέστ Μπρομ - Έβερτον 1-2 (9' ΜακΌλεϊ / 45'+2' Μιραλάς, 60' Μπάρι)

Γουότφορντ - Τσέλσι 1-2 (55' Καπού / 80' Μπατσουαγί, 87' Ντιέγκο Κόστα)

Μπέρνλι - Λίβερπουλ 2-0 (2' Βόουκς, 37' Γκρέι)

Σουόνσι - Χαλ  0-2 (79' Μαλόνεϊ, 90'+2' Ερνάντεθ)

Τότεναμ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 (83' Γουανιάμα)

Πηγή: sport24.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση