ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γράφει ιστορία ο Ρούνεϊ

Φτάνει τις 116 εμφανίσεις με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έτοιμος να γράψει ιστορία είναι απόψε ο Γουέιν Ρούνεϊ που αναμένεται να φτάσει τις 116 συμμετοχές με το Αγγλικό εθνόσημο ξεπερνώντας έτσι τον Μπέκαμ με τον οποίο μοιράζονταν την δεύτερη θέση στην σχετική λίστα.

Η Αγγλία αγωνίζεται σήμερα η ώρα 19:00 με την Σλοβακία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ρούνεϊ πιθανότατα θα βρεθεί στην αρχική 11άδα και θα γράψει ιστορία. Ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες συμμετοχές είναι ο Πίτερ Σίλτον που πριν αποσυρθεί από την ενεργό δράση είχε φτάσει τις 125.

Σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε με μήνυμα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης να εκφράσει την στήριξη του προς τον Ρούνεϊ απαντώντας έτσι στους επικριτές του.

Δείτε το μήνυμα του Μπέκαμ:

«Συνεχώς ακούω από ορισμένους να υποστηρίζουν ότι ο Γουέιν θα έπρεπε ν' αποσυρθεί από την εθνική ομάδα για να σώσει την καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο. Ειλικρινά... Ένας ποδοσφαιριστή αποσύρεται όταν αισθανθεί έτοιμος.

Το να εκπροσωπείς την πατρίδα του στο ποδόσφαιρο, είναι η ύψιστη τιμή και η κορύφωση της καριέρας σου. Το να βγαίνεις στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ με τη φανέλα της Αγγλίας είναι από τα καλύτερα συναισθήματα που μπορείς να νιώσεις στη ζωή σου.

Μην επιτρέψεις ποτέ σε κανέναν να στο στερήσει αυτό. Συνέχισε μέχρι να νιώσεις ότι δεν μπορείς άλλο... Συγχαρητήρια φίλε μου»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση