ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πριμέρα Ντιβίζιον: Τρένο η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο μπήκε φουριόζα στο ματς και βρέθηκε στο 5’ να προηγείται με δύο γκολ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Το να βάζει η Ατλέτικο του Ντιέγκο Σιμεόνε πολλά γκολ δεν είναι κάτι που συνηθίζουμε να βλέπουμε. Ωστόσο, οι Μαδριλένοι έβαλαν ένα… τσουβάλι γκολ για δεύτερη σερί αγωνιστική, επικρατώντας αυτή τη φορά 5-0 της Χιχόν. Πριν μια εβδομάδα δε, είχαν βάλει τέσσερα στη Θέλτα!

Η Ατλέτικο μπήκε φουριόζα στο ματς και βρέθηκε στο 5’ να προηγείται με δύο γκολ. Την αρχή έκανε ο Γκριζμάν στον 2’ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή, για να έρθει τρία λεπτά αργότερα ο Γκαμεϊρό και να πετύχει ένα τρομερό φαλτσαριστό γκολ από διαγώνια θέση. Ο Γκριζμάν φάνηκε να… ζηλεύει τον συμπαίκτη και συμπατριώτη του και στο 31’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χιχόν με μια «φωτοβολίδα» έξω από την περιοχή.

Τη… σκυτάλη από τους δύο Γάλλους πήρε ένας Ισπανός. Ο Φερνάντο Τόρες δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει στο 72’ μέσα από την περιοχή, έπειτα από ωραία ασίστ του Κορέα ενώ ο πολύπειρος επιθετικός πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και πέμπτο συνολικά για την ομάδα του στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων από το σημείο του πέναλτι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Παρασκευή 16/9

Μπέτις – Γρανάδα 2-2
(36’ 61’ Αλεγκρία – 13’ Καρσελά, 33’ Μπουένο)

Σάββατο 17/9

Λεγκανές – Μπαρτσελόνα 1-5
(79' Γκάμπριελ - 16', 55' πεν. Μέσι, 31' Σουάρες, 44' Νεϊμάρ, 64' Ραφίνια)

Ατλέτικο – Σπόρτινγκ 5-0
(2’, 31’ Γκριζμάν, 5’ Γκαμεϊρό, 72’, 90’+1’ πέν. Τόρες)

Έιμπαρ – Σεβίλλη 19.30
Λας Πάλμας – Μάλαγα 21.45

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση