ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κλοπ: «Απίθανο να κάθομαι στους πάγκους ως τα 60»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Λίβερπουλ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Δεν έχει πρόθεση να συνεχίσει να δουλεύει μέχρι τα γεράματα ο Γιούργκεν Κλοπ, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

«Σίγουρα θα επιστρέψω στην Γερμανία για να μείνω, αλλά δεν ξέρω εάν θα επιστρέψω για να συνεχίσω κάπου προπονητικά. Θα έρθει η ημέρα που θα πω “να είστε καλά, η ευχαρίστηση ήταν όλη δική μου”. Το θεωρώ σχεδόν απίθανο να κάθομαι στους πάγκους στα 60. Και εάν τα φέρουν έτσι τα πράγματα και στην καριέρα μου έχω προπονήσει μόνο την Μάιντς, την Ντόρτμουντ και την Λίβερπουλ, τότε σίγουρα θα μιλάμε για τρεις φανταστικούς συλλόγους», ανέφερε αρχικά, συνεχίζοντας:

«Φέτος έχουμε χρόνο να αναλύουμε τους αντιπάλους μας καταλλήλως και παίζουμε καλύτερα. Διαθέτουμε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο με ξεκάθαρο πλάνο, με διαφορετικές επιλογές στον τρόπο που αγωνίζεται, και είναι δυνατή αμυντικά. Εάν θέλετε, είναι μια κανονική, επικίνδυνη ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.
Αναλύουμε τον αντίπαλο και λέμε “Οκ, είναι αρκετά δυνατοί”. Είναι άτυχοι που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση. Η τύχη ήταν με τον αντίπαλο. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι και ας μην υπάρχουν αμφιβολίες για το εάν ξέρουμε τα δυνατά σημεία της».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X