ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Θέλτα-Μπαρτσελόνα 4-3: Θρίαμβος για τους γηπεδούχους

Δεν εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Ρεάλ η Μπάρτσα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Ανήμπορη να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Ρεάλ Μαδρίτης έδειξε η Μπαρτσελόνα!

Σε ένα φοβερό παιχνίδι στο «Μπαλαΐδος», η εντυπωσιακή Θέλτα επικράτησε 4-3(!) των Καταλανών, φτάνοντας τις δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και αναγκάζοντας την ομάδα του Λουίς Ενρίκε να μείνει στο -2 από την κορυφή (όπου συγκατοικούν οι δύο Μαδριλένοι).

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League έκανε… μυθική εκκίνηση στον αγώνα, εκμεταλλευόμενη την άμυνα-παιδική χαρά των φιλοξενούμενων. Πιένο Σίστο στο 22’, Ιάγκο Άσπας στο 31’ και το αυτογκόλ του Ματιέ με προβολή, ένα λεπτό αργότερα, υπέγραψαν το… εντυπωσιακό 3-0 υπέρ των γηπεδούχων!

Ο Ινιέστα μπήκε στον αγώνα στο ημίχρονο (κι ενώ υπενθυμίζεται πως ο Μέσι είναι τραυματίας) για να συμμαζέψει την κατάσταση και είναι αλήθεια πως η Μπάρτσα έδειξε έτοιμη για επικό comeback. Αλλά η… προσπάθειά της σταμάτησε στην μέση, δηλαδή μέχρι το 3-2, όπως διαμορφώθηκε με την κεφαλιά του Πικέ στο 58’ και το πέναλτι του Νεϊμάρ στο 64’.

Και πάνω που οι μπλαουγκράνα πίεζαν, ήρθε το σοκ. Ο Τερ Στέγκεν έκανε… ασύλληπτη γκέλα και ουσιαστικά έστειλε την μπάλα πάνω στον Πάμπλο Ερνάντες, ο οποίος έκανε από το πουθενά το 4-2 και έδωσε… ανάσα στην Θέλτα. Η νέα κεφαλιά του Πικέ στο 87’ έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση, προσέφερε αγωνία στα τελευταία λεπτά, αλλά δεν έφτανε για να πάρει… κάτι από το ματς η Μπαρτσελόνα, με τους Γαλιθιάνους να φτάνουν στη σπουδαία νίκη με το τελικό 4-3.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση