ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γερμανία – Τσεχία 3-0: «Καθάρισε» ο Μίλερ

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Γερμανία αντιμετώπισε εντός έδρας την Τσεχία για την 2η αγωνιστική του Γ’ ομίλου των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 και παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 του αντιπάλου της. Οι Γερμανοί κατά διαστήματα έμοιαζαν άτρωτοι αφού οι Τσέχοι δεν μπορούσαν καν να τους πλησιάσουν. Μάλιστα η κατοχή σε κάποια φάση έφτασε στο εκπληκτικό 72%. Τα γκολ για τα «Πάντσερ» σημείωσαν οι Μίλερ στο 13’ και στο 65’ και Κρος στο 49’. Οι Γερμανοί με την νίκη τους ανέβηκαν ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου. Ο Μίλερ με δύο γκολ και γενικά πολύ καλή εμφάνιση ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Γερμανικός μονόλογος

Το πρώτο ημίχρονο από το πρώτο λεπτό ήταν ένας Γερμανικός μονόλογος αφού οι Τσέχοι είχαν παθητικό ρόλο στον αγώνα. Οι Γερμανοί που πίεζαν ασφυκτικά κατάφεραν να πετύχουν νωρίς το γκολ που θα απλοποιούσε τα πράγματα. Συγκεκριμένα στο 13 λεπτό οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά και ανταλλάσσοντας τρείς μπαλιές η μπάλα κατέληξε στον Μίλερ που με πλασέ έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Παρά το γκολ τα «Πάντσερ» δεν σταμάτησαν να πιέζουν ασφυκτικά τους Τσέχους στο δικό τους μισό αλλά η πίεση αυτή δεν έφερε άλλο γκολ. Μοναδική μεγάλη χαμένη ευκαιρία ήταν ένα τακουνάκι του Ντράξλερ στο 38’ που αποκόπηκε με την μπάλα να καταλήγει στον Μίλερ του οποίου το πλασέ έφυγε έξω.

Το καθάρισε από νωρίς

Ακριβώς όπως ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε και το δεύτερο με τους Γερμανούς να πιέζουν ψηλά και να θέλουν το γκολ που θα τελειώσει τον αγώνα. Το γκολ αυτό δεν άργησε να έρθει αφού στο 49’ ο Κρος με το γνωστό του πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Παρόλα αυτά η Γερμανία δεν σταμάτησε εκεί αφού συνέχιζε να πιέζει το ίδιο ψηλά. Παρά τις προσπάθειες της Τσεχίας να πάρει τον έλεγχο της μπάλας αυτό δεν έγινε εφικτό με αποτέλεσμα η Γερμανία να σκοτώσει το παιχνίδι στο 65’ με τον Μίλερ να είναι αυτός που σκόραρε πάλι. Συγκεκριμένα ο Χέκτορ έβγαλε την μπαλιά από αριστερά και ο Μίλερ πρόλαβε και έκανε το πλασέ γράφοντας το 3-0. Οι μαζεμένες αλλαγές που ακολούθησαν βοήθησαν στο να πέσει ο ρυθμός του αγώνα και παρά την μία καλή ευκαιρία που έχασε η Τσεχία δεν βλέπαμε κάτι αξιόλογο. Η Γερμανία είχε και αυτή με την σειρά της τις δικές της ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ όμως οι ποδοσφαιριστές της ήταν άτυχοι. Έτσι το τελικό σφύριγμα βρήκε τα «Πάντσερ» να κερδίζουν με 3-0 και να ανεβαίνουν στην κορυφή του ομίλου τους μαζί με το Αζερμπαϊτζάν με έξι βαθμούς.

Έτσι αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες:

Γερμανία: Νόιερ, Χέκτορ (68' Χέβεντες), Χούμελς, Κεντίρα, Ντράξλερ (81' Μπράντ), Κρος (76' Γκουντογκάν), Οζίλ, Μίλερ, Μποατενγκ, Κίμιχ, Γκέτσε.

Τσεχία: Βασλίκ, Καντεραμπεκ, Σιβόκ, Νόβακ, Ντοκάλ, Πετρζέλα (69' Σκαλάκ), Παβέλκα (63' Ντρόππα), Σουχι, Χοράβα, Κρετσι, Βύντρα (76' Κάτλετς).

Τα αποτελέσματα της ημέρας:

Αζερμπαϊτζάν - Νορβηγία 1-0
Αρμενία - Ρουμανία 0-5
Μαυροβούνιο - Καζακστάν 5-0
Αγγλία - Μάλτα 2-0
Γερμανία - Τσεχία 3-0
Β.Ιρλανδία - Σαν Μαρίνο 2-0
Πολωνία - Δανία 3-2
Σκωτία - Λιθουανία 0-1
Σλοβενία - Σλοβακία 1-0

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση