ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μαν. Σίτι-Σαουθάμπτον 1-1: Γκέλα στη γκέλα

Ο Ιχενάτσο ισοφάρισε στο 55' το γκολ του Ρέντμοντ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τρίτο σερί παιχνίδι στην πρέμιερ και πέμπτο σε όλες τις διοργανώσεις που η Σίτι δεν μπορεί να κερδίσει και τα πρώτα σύννεφα της παρουσίας του Πεπ Γκουαρδιόλα εκεί κάνουν την εμφάνισή τους μετά το 1-1 εντός με τη Σαουθάμπτον. Ρέντμοντ και Ιεανάτσο έβαλαν τα γκολ.

Η Σίτι ξεκίνησε το ματς με κατοχή μπάλας και προσπάθεια να επιβληθεί, όμως δεν έβρισκε τη μεγάλη φάση και έτσι η Σαουθάμπτον έκανε κι αυτή το δικό της κομμάτι επιθετικά. Όπως συμβαίνει συχνά τελευταία στους «Πολίτες», ένα ατομικό λάθος τους στοίχισε γκολ με τον Στόουνς να το κάνει και τον Ρέντμοντ να το εκμεταλλεύεται  στο 27’.

Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς τελική προσπάθεια και ο Πεπ έριξε στο ματς τον Ιεανάτσο για να δώσει λύσεις. Ο Νιγηριανός το έκανε άμεσα αφού στο 55’ τελείωσε την μπαλιά του Σανέ και ισοφάρισε. Το ματς άνοιξε και η Σίτι είχε πια περισσότερες φάσεις, με τον Φόρστερ και την αστοχία να της στερούν ένα γκολ. Ο Μπράβο με τη σειρά του μέτρησε μια πολύ καλή απόκρουση σε σουτ του Όστιν.

Στο φινάλε η Σίτι είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς, πίεση μέσα στην περιοχή της τη Σουθάμπτον αλλά το γκολ δεν ήρθε ποτέ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση