ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μίλαν: Πάει για τριπλή ενίσχυση τον Γενάρη

Οι τρεις παίκτες που θέλει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το πλάνο ενίσχυσης της Μίλαν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και τον Ιανουάριο αναμένονται οι τρεις πρώτες μεταγραφές ενδεκάδας, που θα επιλέξει ο Μοντέλα.

Για αρχή επιλέχθηκε από το προπονητικό τιμ και το μεταγραφικό επιτελείο να ενισχυθούν οι «ροσονέρι» στις θέσεις του κεντρικού αμυντικού, του επιτελικού μέσου και του εξτρέμ.

Στην άμυνα οι Ρομανιόλι, Ζαπάτα και Παλέτα, σίγουρα δεν εμπνέουν σιγουριά και η προσθήκη του Ματέο Μουσάκιο της Βιγιαρεάλ, σίγουρα είναι προς την σωστή κατεύθυνση. Ο 26χρονος Αργεντινός κεντρικός αμυντικός, αγωνίζεται από το 2010 στην Βιγιαρεάλ και έχει καταγράψει 230 συμμετοχές για τα «κίτρινα υποβρύχια» σε όλες τις διοργανώσεις και είναι διεθνής με την Αργεντινή παίζοντας και στην πρόσφατη ήττα από την Παραγουάη.

Για την θέση του επιτελικού μέσου, ο εκλεκτός είναι ο Μίλαν Μπαντέλι της Φιορεντίνα. Ο 27χρονος διεθνής (27 συμμετοχές)Κροάτης, αγωνίζεται σαν αμυντικό και κεντρικό χαφ και βρίσκεται στο δυναμικό των «Βιόλα» από το 2014. Έχει αγωνιστεί 84 φορές για τον ιταλικό σύλλογο σε όλες τις διοργανώσεις και θεωρείται ιδανικό συμπλήρωμα για τους Κούτσκα, Πόλι και Μποναβεντούρα.

Τέλος για τα άκρα της επίθεσης προτιμάται ο Καρίμ Μπελαραμπί. Ο Γερμανομαροκινός που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης, είναι 27 χρονών, διεθνής με την Εθνική Γερμανίας και αγωνίζεται από το 2011 για την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Αν και θα παραμείνει τραυματίας μέχρι το τέλος Δεκέμβρη, είναι ιδανική λύση για να ενισχύσει τους Σούσο και Νιάνγκ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση