ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Οκτώ παίκτες στη «μαύρη» λίστα του Μουρίνιο

Οι παίκτες που θέλει να διώξει το αφεντικό της Γιουνάιτεντ

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι αποφασισμένος για μεγάλη... εκκαθάριση του ρόστερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τους επόμενους μήνες και έχει ήδη σημειώσει οκτώ ονόματα στη «μαύρη» λίστα του.

Λογικά, βέβαια, θα μπορούσε κάποιος να αναρωτηθεί για ποιο λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έδιωξε τους ποδοσφαιριστές που δεν ήθελε όταν ανέλαβε... Για παράδειγμα, έβαλε αμέσως στον... πάγο (ούτε καν στον πάγκο) τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, αλλά ίσως δεν ήθελε να δώσει κακή εντύπωση ότι με το που προσελήφθη, άρχισε το ξεκαθάρισμα.

Ωστόσο, για κάποιους παίκτες της Γιουνάιτεντ η αποχώρηση μοιάζει πια αναπόφευκτη, καθώς δεν έχουν καταφέρει να πείσουν τον Μουρίνιο ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Telegraph», ο Πορτογάλος έχει ήδη μιλήσει με τη διοίκηση και έχει ζητήσει, αν όχι απαιτήσει, την απομάκρυνση οκτώ παικτών, όσο το δυνατόν πιο σύντομα: είτε την προσεχή μεταγραφική περιόδο, είτε το επόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, Μάρκος Ρόχο, Ματέο Νταρμιάν, Φιλ Τζόουνς, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Μόργκαν Σνάιντερλιν, Μάικλ Κάρικ, Μέμφις Ντεπάι και Άσλεϊ Γιανγκ αναμένεται να αποχαιρετήσουν το «Ολντ Τράφορντ» αργά ή γρήγορα.

Προφανώς και η απομάκρυνσή τους δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς έχουν πολύ υψηλά συμβόλαια και οι κόκκινοι διάβολοι» θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλες αποζημιώσεις.

sdna.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση