ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μαν. Σίτι: «Χρυσάφι» για Γκριεζμάν

Διατεθειμένη να προσφέρει 80 εκ. για τον Γάλλο η ομάδα του Γκουαρντιόλα

Ο Αντουάν Γκριεζμάν είναι ένας από τους διακαείς πόθους του Πεπ Γκουαρδιόλα και η Μάντσεστερ Σϊτι είναι αποφασισμένη να ξοδέψει πολλά για να τον αποκτήσει.

Ο Γάλλος επιθετικός είναι από τους πιο περιζήτητους ποδοσφαιριστές στον κόσμο και παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν αποκλείεται να αποχωρήσει (πολύ) νωρίτερα αν υπάρξει πρόταση που θα καλύπτει και τον ίδιο, αλλά φυσικά και τον ισπανικό σύλλογο.

Σύμφωμα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θα ήθελε να τον δει στη Μάντσεστερ Σίτι, έχει ήδη ενημερώσει για την επιθυμία του τη διοίκηση του συλλόγου και πλέον το θέμα χειρίζονται οι άνθρωποι των «Πολιτών», οι οποίοι μάλιστα είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρουν τον Γκριεζμάν.

Η κίνηση των Άγγλων για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού αναμένεται να γίνει το επόμενο καλοκαίρι, ενώ για τη Σίτι υπάρχει και εναλλακτική επιλογή, η οποία είναι ο Πιέρ - Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα αποχωρήσει από τη Ντόρτμουντ στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γκριεζμάν αποκτήθηκε από τους «ροχιμπλάνκος» το καλοκαίρι του 2014.

sdna.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση