ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέμιερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή η Λίβερπουλ

Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Κλοπ

Με το σπαθί της, με το όμορφο ποδόσφαιρό της, με τον τρόπο που δείχνει ότι δεν μπορεί κανείς να τη σταματήσει, η Λίβερπουλ έκανε νέο πάρτι στο «Άνφιλντ» και διέλυσε 6-1 τη Γουότφορντ για να αναρριχηθεί μόνη πρώτη πλέον, έπειτα από 11 αγωνιστικές, στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ! 

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χτίσει κάτι εξαιρετικό. Κάτι που μόνο υποσχέσεις μοιράζει σε κάθε του εμφάνιση. Κάτι που τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά δείχνει να καθιστά αδύνατη την εύρεση λύσεων από τους αντιπάλους του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ στον τρόπο με τον οποίο θ' αντιμετωπιστούν οι επιθέσεις φωτιά.

Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 για την αρμάδα του Γερμανού τεχνικού. Στο 27' ο Σαντιό Μανέ με κεφαλιά από το πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Κουτίνιο άνοιξε το σκορ, με τον Βραζιλιάνο άσο να σκοράρει και ο ίδιος έπειτα από τη δημιουργία του, με ένα από τα συνηθισμένα του, δυνατά σουτ για το 2-0 ακριβώς στη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, για να βάλει τη Λίβερπουλ σε θέση απόλυτο οδηγού σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Ο Εουρέλιο Γκόμες αποχώρησε τραυματίας στο 33' κι εκείνος που θα μάζευε στη συνέχεια τη μπάλα από τα δίχτυα του ήταν ο Παντίλιμον, με τον Τσαν στο 45' ολομόναχος από γύρισμα του Λαλάνα να κάνει τρία τα τέρματα των «κόκκινων».

Το... σόου συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο όπου ξανά η Λίβερπουλ βρήκε δύο φορές το δρόμο για τα δίχτυα σε διάστημα τριών λεπτών. Στο 57' ο Φιρμίνο πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα από μπαλιά του Λαλάνα για να εκτεθεί γι' ακόμα μια φορά η άμυνα των «hornets», ενώ, λίγες στιγμές αργότερα, τα μετόπισθεν της ομάδας του Ματσάρι ολιγώρησαν με αστείο τρόπο και ο Βραζιλιάνος βρήκε τον επερχόμενο Μανέ που με εύκολο πλασέ ανάμεσα απ' όλους τους αμυντικούς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0!

Το μοναδικό που κατάφερε η Γουότφορντ ήταν να μειώσει στο 75' με τον Νταρίλ Γιάνμαατ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να πετύχει το δοκάρι ο Κουτίνιο, όμως το έκτο γκολ θα το πετύχαινε τελικά ο Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις, από το «ριμπάουντ» απόκρουσης σε προσπάθεια του Στάριτζ για το τελικό 6-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λίβερπουλ: Κάριους, Κλάιν, Μάτιπ, Λούκας, Μίλνερ, Λαλάνα (71' Στάριτζ), Χέντερσον, Τσαν, Μανέ (63' Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο, Κουτίνιο (87' Εγιαρία)

Γουότφορντ: Γκόμες (33' Παντίλιμον), Γιάνμαατ, Καμπούλ, Μπρίτος, Χολέμπας, Αμραμπάτ, Μπεχράμι (61' Γουότσον), Καπού, Περέιρα (86' Σούνιγκα), Ιγκάλο, Ντίνεϊ

Πηγή: england365.gr

 

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση