ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτοί οι αντί... Μέσι-Ρονάλντο

Η άποψη του Ιταλού για τη διάδοχη κατάσταση όταν σταματήσουν να μαγεύουν οι δύο σούπερσταρ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μιλώντας σε ιταλικό Μέσο, ο Κάρλο Ανσελότι έδειξε ποια θα είναι η... διάδοχη κατάσταση όταν πάψουν να "μαγεύουν" οι δυο σουπερ σταρ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσι και Ρονάλντο. Ρονάλντο και Μέσι. Όπως και να το πιάσει κανείς είναι οι δυο κορυφαίοι εδώ και σχεδόν μια δεκαετία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Τα αμέτρητα γκολ, προσωπικά ρεκόρ, τίτλοι ατομικοί και ομαδικοί και στιγμές μαγείας δεν αφήνουν χώρο για αμφιβολία. Μετά από αυτούς όμως τι;

Στο ερώτημα αυτό δίνει την δική του απάντηση ο Κάρλο Ανσελότι, μιλώντας στην "Tuttosport". Επέλεξε τους Πάουλο Ντιμπάλα και Νεϊμάρ. Για τον 22χρονο Αργεντινό τρεκουαρτίστα της Γιουβέντους ο "Καρλίτο" δήλωσε: "Μπορεί να γράψει ιστορία στην Γιουβέντους τα επόμενα δέκα χρόνια", ενώ για τον Βραζιλιάνο σταρ της Μπαρτσελόνα ανέφερε: "Είναι μοναδικός, δεν μπορείς να τον συγκρίνεις με κανέναν άλλον".

Και όντως η καριέρα των Μέσι και Ρονάλντο παρουσιάζουν μαι αργή αλλά φυσιολογική κάμψη. Αντίθετα ο 22χρονος Ντιμπάλα, έχοντας ήδη μπει στην πέμπτη σεζόν στην Serie A (103συμ/38γκολ/21ασίστ) και στην δεύτερη στην Γιουβέντους, δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει το σημειο αναφορλας των "μπιανκονέρι" για την επόμενη δεκαετία. Από κοντά και ο πιο... ψημένος Νεϊμάρ. Στα 24χρόνια του μετράει ήδη 205 ματς πρωταθλήματος στη βραζιλιάνικη (Σάντος, 103συμ, 54 γκολ, 31 ασίστ) και ισπανική λίγκα (Μπαρτσελόνα, 102 συμ, 59 γκολ, 42 ασίστ), που δείχνει να είναι η διάδοχη κατάσταση στον θρόνο του "καλύτερου".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση