ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ελ Κλάσικο για Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και απασχολεί τους μεγάλους της Ισπανίας

Ο Φιλίπε Κουτίνιο «βγάζει» μάτια με τις εμφανίσεις του και δεν αποκλείεται σε μερικούς μήνες να γίνει το... μήλο της έριδος για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

O ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τον τελευταίο ένα χρόνο μετά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γιούργκεν Κλοπ, φέρεται να είναι ήδη στο μεταγραφικό στόχαστρο των Καταλανών, παρά το γεγονός ότι ο αγγλικός σύλλογος έχει ξακαθαρίσει ότι ο Κουτίνιο δεν πρόκειται να αποχωρήσει από το «Άνφιλντ».

Παρά την κατηγορηματική άρνηση των «κόκκινων» να παραχωρήσουν τον 24χρονο Βραζιλιάνο, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν και εκτιμούν ότι η πρόταση που θα κάνουν για την απόκτησή του θα είναι τόσο δελαστική που οι Άγγλοι δεν θα μπορούν να αρνηθούν.

Σύμφωνα, ωστόσο, με δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας «Sport», οι Καταλανοί αναμένεται να βρουν απέναντί τους έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος επίσης φαίνεται πως ενδιαφέρεται έντονα για τον Κουτίνιο: τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο πρόεδρος της «βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, φέρεται να έχει βρει τον νέο... διακαή πόθο του και είναι έτοιμος να αρχίσει το... κυνήγι για την απόκτησή του προσφέροντας περίπου 75 εκατομμύρια ευρώ στη Λίβερπουλ.

Στη Μπαρτσελόνα δεν δείχνουν να ανησυχούν για ενδεχόμενη σφήνα της Ρεάλ καθώς ποντάρουν πολλά στη φιλία του Κουτίνιο τόσο με τη Νεϊμάρ, με τον οποίο είναι συμπαίκτες στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας, όσο και με τον Λουίς Σουάρες, με τον οποίο έχει συνυπάρξει στο «Άνφιλντ».

Πηγή: sdna.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση