ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Άρσεναλ: Σίτι και Γιούβε «φλερτάρουν» Σάντσες

Ο Χιλιανός είναι σε τρομερή φόρμα και απασχολεί έντονα άλλες ομάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Αναμφισβήτητα, αποτελεί έναν «καυτό» επιθετικό της Λατινικής Αμερικής. Όπως λέμε Λιονέλ Μέσι, Νεϊμάρ, Χάμες Ροντρίγκεζ. Όπως λέμε.. Αλέξις Σάντσες.

Ο Αλέξις Σάντσες είναι σε τρομερή φόρμα. Άρα και η Άρσεναλ σε ευνοϊκή θέση. Ευνοϊκή θέση όσον αφορά την βαθμολογία στην Πρέμιερ Λιγκ. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Χιλιανού επιθετικού, οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται σε δύσβατη θέση.

Αυτό γιατί ο Αλέξις Σάντσες φαίνεται να το παίζει «δύσκολος» στην ανανέωση του συμβολαίου του. Ένα συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2018.

Κάτι που σημαίνει ότι αν ο Χιλιανός δεν ανανεώσει, το καλοκαίρι του 2018 θα μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του, χωρίς οι «κανονιέρηδες» να πάρουν... ανταμοιβή.

Γι' αυτό το λόγο, η Άρσεναλ θα εξετάσει πολύ σοβαρά οποιαδήποτε πρόταση το 2017.

Ποιες είναι, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενες;

Μάντσεσερ Σίτι και Γιουβέντους παρακολουθούν «στενά» τις εξελίξεις στην υπόθεση της ανανέωσης του Αλέξις Σάντσεθ. Σε μια υπόθεση που υπάρχουν τα εξής δεδομένα:

-Η Άρσεναλ θέλει την ανανέωση τόσο του Οζίλ, όσο και του Αλέξις Σάντσες.
-Ο Αλέξις Σάντσες μπορεί, θέλει και θα κυνηγήσει το ακριβότερο συμβόλαιο στην καριέρα του.
-Εφόσον, δεν ανανεώσει, θα βρεθούν ουκ ολίγες ομάδες να καταθέσουν πρόταση.
-Δεν είναι αβάσιμο το σενάριο που θέλει τη Γιουβέντους να ενδιαφέρεται. Μην ξεχνάμε ότι η Γιούβε προσπάθησε να τον αποκτήσει πριν λίγα χρόνια από την Ουντινέζε αλλά... τον «έκλεψε» η Μπαρτσελόνα.

sdna.gr

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση