ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κουτίνιο: «Ο Κλοπ μας έχει κάνει καλύτερους»

Ο Γερμανός έδωσε τη Λίβερπουλ νοοτροπία νικητή σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Έχουν περάσει 13 μήνες από τότε που ο Γιούργκεν Κλοπ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ και ο Φιλίπε Κουτίνιο θεωρεί ότι ο Γερμανός προπονητής έδωσε νοοτροπία νικητή στους «κόκκινους», τονώνοντας παράλληλα την αυτοπεποίθησή τους.

Αποτέλεσμα αυτού είναι οι 18 φορές πρωταθλητές Αγγλίας, οι οποίοι πανηγύρισαν τον τελευταίο τίτλο τους πριν από 26 χρόνια, να βρίσκονται στην κορυφή της Premier League με 26 βαθμούς μετά από 11 αγώνες. στο «Σεντ Μέρις».

«Η νοοτροπία νικητή, αυτό έφερε ο προπονητής. Δίνει μεγάλη έμφαση σε αυτό», δήλωσε αρχικά ο Βραζιλιάνος μέσος και πρόσθεσε: «Δίνει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Νομίζω ότι σήμερα πιστεύουμε περισσότερο στις δικές μας δυνατότητες και αυτό μας έχει κάνει καλύτερους στον αγωνιστικό χώρο. Από τότε που ήρθε, το έργο που έχει εφαρμόσει είναι οι ιδέες του. Κάνουμε προπόνηση και προετοιμάζουμε το παιχνίδι ανάλογα με τον αντίπαλο, αλλά πάντα ζητάει το ίδιο πράγμα, σκληρή δουλειά με πολλή αφοσίωση. Είναι μια ομάδα που βάζει πολλή πίεση στον αντίπαλο και αυτό μας ζητά να κάνουμε».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X