ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μπαρτσελόνα: Εξετάζει και Ιβάνοβιτς

Και ο Σέρβος στη λίστα μετά τους Λιχτστάινερ και Σρνα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά από τα ονόματα των Στέφαν Λιχστάινερ και Ντάριο Σρνα, ήρθε και αυτό του Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς για να προστεθεί στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την Μπαρτσελόνα ενόψει Ιανουαρίου.

Πλέον, έχει γίνει ξεκάθαρο ότι οι Καταλανοί ψάχνονται για μια οικονομική λύση, που ωστόσο θα είναι σε θέση να αποτελέσει μία αξιόπιστη μονάδα για τον Λουίς Ενρίκε. Ο παίκτης που υπολογιζόταν μέχρι πρότινος για τη συγκεκριμένη θέση ήταν ο Αλέιτς Βιδάλ, που όμως έχει χάσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και θεωρείται δεδομένο ότι τον ερχόμενο Ιανουάριο θα αποχαιρετήσει το "Καμπ Νόου".

Σε ό,τι αφορά τον 32χρονο, πλέον, Ιβάνοβιτς, ο Κόντε δεν τον υπολογίζει ιδιαίτερα και μία πρόταση από πλευράς "μπλαουγκράνα" ενδέχεται να τον δελεάσει. Εκτός αυτού, το τρέχον συμβόλαιό του Σέρβου με τους Λονδρέζους, "εκπνέει" το καλοκαίρι του 2017.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της "Mundo Deportivo", η Μπαρτσελόνα έχει κατά νου τον 22χρονο Κανσέλο της Βαλένθια, ο οποίος αγωνίζεται, επίσης, στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Ωστόσο, είναι μία περίπτωση, η οποία θα έχει σχετικά υψηλό κόστος και θα απασχολήσει τους Καταλανούς από το καλοκαίρι και έπειτα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X