ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θέλει προπονητή τον Τζέραρντ

Πίστη της ΜΚ Ντονς ότι μπορεί να τον πείσει να την αναλάβει

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Την ώρα που υπάρχουν ένα σενάρια για την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική καριέρα του ο Στίβεν Τζέραρντ, υπάρχει και μια ομάδα που τον θέλει για προπονητή!

Μπορεί ο θρυλικός αρχηγός της Λίβερπουλ να μην έχει ανακοινώσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι που... ονειρεύονται ήδη την προπονητική καριέρα του.

Ο Τζέραρντ αποφάσισε να αφήσει τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και το MLS, στο οποίο αγωνίστηκε μετά την αποχώρησή του από τους «κόκκινους», και τα αγγλικά δημοσιεύματα τον θέλουν να συζητά με κάποιους συλλόγους, όπως η Νιούκαστλ και η Σέλτικ, ενώ δεν έχει κλείσει γι' αυτόν η πόρτα του «Άνφιλντ» με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει δηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι θα ήθελε να τον έχει στην ομάδα.

Ωστόσο, η ΜΚ Ντονς, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Αγγλίας, θέλει τον Τζέραρντ για προπονητή της, όπως μετέδωσε το BBC. Η ομάδα είναι χωρίς προπονητή μετά την αποχώρηση του Καρλ Ρόμπινσον και οι άνθρωποί της πιστεύουν ότι μπορούν να πείσουν τον 36χρονο μέσο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Στο παρελθόν, στον πάγκο της ΜΚ Ντονς, η οποία στα 10 από τα 13 χρόνια της... ζωής της αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία, έχουν καθίσει ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο και ο Πολ Ινς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X