ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ίντερ: Θέλει μπαμ με Τζέραρντ

Μεγάλο το ενδιαφέρον για τον έμπειρο μέσο

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Πρόταση από την Ίντερ, η οποία, μάλιστα, είναι πολύ καλή για να πει «όχι», φέρεται να έχει στα χέρια του ο Στίβεν Τζέραρντ!

Την ώρα που ο 36χρονος βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΜΚ Ντονς, προκειμένου να κάτσει στον -κενό, μετά την απόλυση του Καρλ Ρόμπινσον- πάγκο της και άρα, να κλείσει τώρα την τεράστια, ποδοσφαιρική καριέρα του και ενώ συνεχίζει να ελπίζει πως θα επιστρέψει στη Λίβερπουλ, ώστε να παίξει για άλλους έξι μήνες μπάλα και να κρεμάσει στο αγαπημένο του «Άνφιλντ» τα παπούτσια του, στο… κόλπο για την απόκτησή του μπήκαν οι «νερατζούρι»!

Όπως αποκαλύπτει η Independent, ο Άγγλος μέσος, που έμεινε ελεύθερος πριν λίγες μέρες από τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, έχει, ήδη, έρθει σε επαφή με τους Μιλανέζους και μάλιστα, φέρεται να έχει στα χέρια του πρόταση… μαμούθ, για να κλείσει την καριέρα του στον ιταλικό Βορρά!

Επικαλούμενο πηγές του στη γειτονική μας χώρα, δε, το βρετανικό μέσο αναφέρει πως οι πρώτες συζητήσεις έγιναν τον Οκτώβρη, πριν την απόλυση του Φρανκ Ντε Μπουρ. Πλέον, αναμένεται η απόφαση του Τζέραρντ…

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X