ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λίβερπουλ: Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα»

Στον Γιούργκεν Κλοπ… γυάλισαν οι ΜακΚουίν και φαν Ντάικ

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Την… πετυχημένη συνταγή είναι έτοιμη να ακολουθήσει εν όψει Ιανουαρίου στο μεταγραφικό κομμάτι η Λίβερπουλ, αποκτώντας παίκτες από τη Σαουθάμπτον. Οι «κόκκινοι» σχεδιάζουν να δώσουν 40 εκατομμύρια λίρες (περίπου 46 εκατ. ευρώ) στους «άγιους» για να κάνουν δικούς τους τον Σαμ ΜακΚουίν και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο Ολλανδός στόπερ, ο οποίος μετρά 16 συμμετοχές στη φετινή σεζόν, ήταν πολύ καλός στο πρόσφατο 0-0 ανάμεσα στις δύο ομάδες και έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της η ομάδα του. Ο Άγγλος μέσος δεν αγωνίστηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά με τις έξι συμμετοχές που έχει στην πρώτη ομάδα (έχει χρησιμοποιηθεί αρκετά και στην U-23) έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του Γιούργκεν Κλοπ και δεν είναι τυχαίο ότι δέχεται πίεση από την ομάδα του για να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους. Από την άλλη ο πρώην παίκτης της Σέλτικ δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Η Λίβερπουλ έχει δημιουργήσει παράδοση στις μεταγραφές από τη Σαουθάμπτον τα τελευταία χρόνια, έχοντας δώσει περίπου 100 εκατ. λίρες συνολικά για τους Μανέ, Λόβρεν, Κλάιν, Λαλάνα και Λάμπερτ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση