ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπαρσελόνα-Ρεάλ 1-1: Ο Ράμος κράτησε τις ισορροπίες

Διατηρήθηκε η διαφορά των έξι βαθμών ανάμεσα στις δύο ομάδες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Μπαρσελόνα ήταν καλύτερη, προηγήθηκε, έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να τελειώσει το παιχνίδι αλλά η κεφαλιά του Σέρχιο Ράμος στο 90’ επέτρεψε στη Ρεάλ να αποσπάσει ισοπαλία με 1-1 στο «Καμπ Νόου» και να διατηρήσει τη διαφορά των έξι βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Φτωχό σε φάσεις και μέτριο από πλευράς θεάματος ήταν το πρώτο μέρος του αγώνα. Η Ρεάλ στο μεγαλύτερο διάστημα επεδίωξε να περιορίσει τους χώρους στα μετόπισθεν και αμυνόταν με τους παίκτες της πίσω από τη μεσαία γραμμή, ενώ η Μπαρσελόνα προσπαθούσε να κάνει παιχνίδι αλλά τα έβρισε σκούρα απέναντι στην καλοστημένη άμυνα της ομάδας του Ζιντάν. Όταν κέρδιζαν τη μπάλα, οι «μερένγκες» προσπαθούσαν να βγουν ταχύτατα στην αντεπίθεση και κάπως έτσι βρήκαν τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος, όταν ο Ρονάλντο απείλησε δις μέσα σε ένα δίλεπτο (36’-38’), χωρίς ωστόσο να δυσκολέψει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Τερ Στέγκεν.

Το σκορ άνοιξε στα πρώτα στάδια του δεύτερου μέρους, όταν ο Νεϊμάρ εκτέλεσε φάουλ και ο Σουάρες με κεφαλιά νίκησε τον Νάβας στο 53’. Οι «μπλαουγκράνα» ανέλαβαν την υπεροχή, άρχισαν να κυκλοφορούν με μεγαλύτερή άνεση τη μπάλα και στο 68’ έχασαν τεράστια ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματά τους με τον Νεϊμάρ. Αντίδραση από τη «βασίλισσα» άργησε να έρθει και στο 82’ ο Μέσσι έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, όμως στο τελευταίο πεντάλεπτο η Ρεάλ ανέβηκε και στο 90’ κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με δυνατή κεφαλιά του Ράμος.

Συνθέσεις:
Μπαρσελόνα: Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Μαστσεράνο, Πικέ, Άλμπα, Μπουσκέτς, Γκόμες (78’ Τουράν), Ράκιτιτς (60’ Ινιέστα), Μέσσι, Νεϊμάρ, Σουάρες.
Ρεάλ: Νάβας, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (86’ Μαριάνο), Μόντριτς, Ίσκο (66’ Κασεμίρο), Ρονάλντο, Βάθκεθ, Μπενζεμά (77’ Ασένσιο).

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση