ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ρονάλντο: «Στη φυλακή μπαίνουν και αθώοι»

Το όνομά του κηλιδώθηκε λίγο πριν πάρει τη Χρυσή Μπάλα

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Οι τελευταίες ημέρες ήταν... περίεργες για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος είδε το όνομά του να «κηλιδώνεται» λίγο πριν ανακηρυχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για τέταρτη φορά στην καριέρα του.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο έδωσε στη δημοσιότητα την φορολογική δήλωσή του, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει κάτι να κρύψει και πως δεν πρόκειται να παίξει το παιχνίδι όσων θέλουν να τον εμπλέξουν σε οικονομικό σκάνδαλο.

Την ίδια ώρα, βέβαια, οι ισπανικές οικονομικές αρχές επιβεβαίωσαν πως ο ποδοσφαιριστής ερευνάται για απόκρυψη ποσού το οποίο μπορεί να φτάνει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Τι λέει ο ίδιος ο άσος των Μαδριλένων; Ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη που έδωσε στο γαλλικό περιοδικό και παραδέχθηκε πως διανύει μια δύσκολη περίοδο. «Σίγουρα είναι μια δύσκολη διαδικασία στην οποία υποβάλλομαι όχι μόνο εγώ, αλλά και η οικογένειά μου, ο γιος μου, οι άνθρωποι που δουλεύουν μαζί μου. Η δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων επισκίασε, κατά κάποιο τρόπο, την χαρά μου για τη 'Χρυσή Μπάλα'. Θα ήταν υποκριτικό να πω ότι δεν με ενδιαφέρει αυτό που συμβαίνει. Και με πονά, επίσης, διότι γνωρίζω ότι δεν έχουμε κάτι κάτι κακό. Στη φυλακή υπάρχουν και αθώοι και έτσι αισθάνομαι εγώ. Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια» ήταν σχετικά τα λόγια του Ρονάλντο, ο οποίος συμπλήρωσε:

«Μπορώ να καταλάβω όταν οι άλλοι ασχολούνται με την προσωπική ζωή μου, με τους φίλους μου, με τις διακοπές μου, με τη σύντροφό μου... Ωστόσο, όταν πρόκειται για ένα θέμα τόσο σοβαρό, πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Οι δικηγόροι μου έχουν αναλάβει την υπόθεση».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X