ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τσέλσι: Έδεσε τον Αθπλικουέτα

Θα μείνει στο Λονδίνο για τα επόμενα τριάμιση χρόνια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί φέτος στη Τσέλσι εξαργύρωσε ο Θέσαρ Αθπλικουέτα, καθώς έβαλε υπογραφή σε συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στο Λονδίνο για τα επόμενα τρεισήμισι χρόνια.

Απέναντι στη Σάντερλαντ, αναμένεται να κάνει την 200η του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι με τους «Μπλε», αγωνιζόμενος ως δεξιό στόπερ όπως τον επιλέγει εδώ και καιρό ο Αντόνιο Κόντε και τα πάει εξαιρετικά. Κυρίως, αγωνίστηκε ως δεξιός μπακ.

Μετά τις υπογραφές, ο παίκτης δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Από τότε που ήρθε ο στόχος μου ήταν να βελτιωθώ σαν παίκτης και να κερδίσω τρόπαια. Αυτό το νέο συμβόλαιο που δίνει την ευκαιρία να συνεχίσω τη σχέση μου με το σύλλογο, αυτό ήταν που ήθελα και ασφαλώς είμαι χαρούμενος στην ομάδα. Είχαμε μερικές πολύ καλές στιγμές μέχρι τώρα φέτος. Από την πρώτη μέρα αρχίσαμε να δουλεύουμε πολύ σκληρά. Έχουμε νέο προπονητή με νέες ιδέες και είμαι πραγματικά χαρούμενος που δουλεύω μαζί του. Σίγουρα μπορούμε να γίνουμε και καλύτερο αλλά ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να κερδίσουμε τρόπαια. Αυτό είναι που θέλουμε όλοι, παίκτες, προπονητής και οπαδοί».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση

Ο θαυμασμός του Ράτκλιφ για τον συμπολίτη «εχθρό», επιδρά καταλυτικά στο μέλλον της Γιουνάιτεντ
Kathimerini.gr
 |  ΓΕΝΙΚΑ
Τα μέλη της αγγλικής μπάντας δηλώνουν φανατικοί οπαδοί της Γουέστ Χαμ
Του Πανίκου Κωνσταντίνου
 |  ΓΕΝΙΚΑ
X