ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παγκόσμιο Συλλόγων: Στον τελικό η Ρεάλ

Θα αναμετρηθεί με την ιαπωνική Κασίμα για τον τίτλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 2-0 της Κλαμπ Αμέρικα και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, όπου θα αντιμετωπίσει την Κασίμα από την Ιαπωνία.

Ακόμη μία κούπα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μερέγχες» επικράτησαν 2-0 της Κλαμπ Αμέρικα στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και προκρίθηκε στον τελικό! Ο Μπενζεμά είχε ανοίξει το σκορ, για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις ο Κριστιάνο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη αλλά σπαταλούσε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη. Ωστόσο, ο Μπενζεμά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του α’ μέρους έλυσε τον… γόρδιο δεσμό. Ο Γάλλος επιθετικός δέχτηκε εξαιρετική κάθετη από τον Κρόος και με άψογο τελείωμα έγραψε το 1-0.

Το τελικό σκορ (2-0) διαμόρφωσε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, στο 3ο λεπτών των καθυστερήσεων. Μάλιστα, ο διαιτητής έκανε χρήση του video για να διαπιστώσει εάν το γκολ έπρεπε να μετρήσει καθώς ο Πορτογάλος σούπερ σταρ όταν δέχτηκε τη μπάλα, ήταν στο όριο.

Στον τελικό της διοργάνωσης η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει την Κασίμα από την Ιαπωνία, η οποία με τη σειρά της είχε επικρατήσει 3-0 της Ατλέτικο Νασιονάλ!

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση