ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γουέστ Μπρομ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1: Νίκη με υπογραφή Ζλάταν

Τέταρτη σερί νίκη για τους «μπέμπηδες»

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Μπορεί να άργησε λιγάκι, μπορεί ο τίτλος να μοιάζει μακρινό όνειρο, αλλά -έστω και αργά- ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξελίσσεται σε αυτό για το οποίο τον απέκτησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας ποδοσφαιρικός οδοστρωτήρας!

Έχοντας πάρει για τα καλά πλέον φόρα, ο Σουηδός σούπερ σταρ καθάρισε (και) στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, χαρίζοντας μια ακόμα νίκη στην ομάδα του Μουρίνιο (2-0).

Πριν καν συμπληρωθούν πέντε λεπτά, ο Ζλάταν συνέχισε το φοβερό σερί του, σκοράροντας με άψογη κεφαλιά από (επίσης άψογη) σέντρα του Λίνγκαρντ. Κι αφού είδε τους συμπαίκτες του να αποτυγχάνουν να καθαρίσουν το ματς από το πρώτο ημίχρονο (σουτ του Ρούνεϊ στο δοκάρι και μεγάλη ευκαιρία του Νταρμιάν) αποφάσισε να το πάρει -κι αυτό- πάνω του.

Μπορεί λοιπόν να χρειάστηκε αυτή τη φορά και τη βοήθεια της τύχης -αφού το πλασέ του κόντραρε και άλλαξε πορεία πριν καταλήξει στα δίχτυα- ωστόσο αυτό δεν μείωσε καθόλου το φοβερό κατόρθωμα του 10ου γκολ στα εννέα τελευταία παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων».

Έτσι, εκείνοι σφράγισαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους και μένοντας για έβδομη αγωνιστική αήττητοι, τρέφουν δίκαια πλέον ελπίδες για την κατάκτηση -έστω- της δεύτερης θέσης.

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Φόστερ, Ντόσον, Μακόλεϊ, Όλσον, Νιομ, Φλέτσερ, Γιάκομπ, Μπραντ, Σαντλί, Φίλιπς, Ροντόν.

MANUTD: Ντε Χέα, Βαλένσια, Φιλ Τζόουνς, Ρόχο, Νταρμιάν, Αντέρ Ερέρα, Κάρικ, Πογκμπά, Λίνγκαρντ, Ρούνεϊ, Ιμπραχίμοβιτς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση