ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρέμιερ Λιγκ: Θα πέσουν κορμιά

Το Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα στην Αγγλία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι (4η) με την Αρσεναλ (3η) στο «Ετιχαντ» την Κυριακή είναι το πολυαναμενόμενο ματς της 17ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.

Ενα κρίσιμο ραντεβού για τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου γνωρίζοντας πως το περιθώριο λάθους είναι μηδαμινό - αν υπάρχει, εφόσον βρίσκονται στο μείον επτά και στο μείον έξι αντίστοιχα από την πρωτοπόρο. Την Τετάρτη το συγκρότημα του Πεπ Γκουαρδιόλα νίκησε ξανά μπροστά στο κοινό του στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ για πρώτη φορά από τη 17η Σεπτεμβρίου. Οι «κανονιέρηδες», πάλι, εμφάνισαν αμυντικά κενά χωρίς τον Σκόντραν Μουστάφι στην ήττα με 2-1 από την Εβερτον.

Στα αγωνιστικά νέα πλην του Γκίντογαν που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, στα πιτς παραμένει ο Κομπανί, όπως και οι τιμωρημένοι Αγουέρο και Φερναντίνιο για τους «πολίτες».

ο Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεση του και πάλι τους Μουστάφι, Ράμσι, ενώ μακροχρόνιοι είναι οι Ντεμισί, Καθόρλα.

Πιθανές ενδεκάδες:
Μαν. Σίτι (Π. Γκουαρδιόλα): Μπράβο – Σαμπαλέτα, Στόουνς, Οταμέντι, Κλισί – Φερνάντο – Στέρλινγκ, Ντε Μπρούιν, Τουρέ, Σίλβα – Νολίτο.

Άρσεναλ (Α. Βενγκέρ): Τσεχ – Μπεγερίν, Γκάμπριελ, Κοσιελνί, Μονρεάλ – Κοκλάν, Ξάκα – Γουόλκοτ, Οζίλ, Τσάμπερλεϊν – Σάντσες.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Γενικά: Τελευταία Ενημέρωση